Galatasaray'a Inter'den Nagatomo mesajı!

Galatasaray'ın Inter'den kiraladığı Yuto Nagatomo için sevindirici bir haber geldi...

Galatasaray'ın sol bek transferinde uzun dönem peşinden koştuğu Juventuslu sol beki Kwadwo Asamoah, Serie A ekiplerinden Inter ile anlaştı. Kamerunlu futbolcu sağlık kontrollerinden geçecek ve yeni kulübüne imzayı atacak. Inter Kulübü, sözleşmesi bu sezon sonu bittiği için Asamoah için bonservis bedeli ödemeyecek.

İtalya'da futbol yaşamını sürdürmeye karar veren Asamoah, Milano ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu haber Galatasaray cephesinde olumlu sinyaller yarattı.

Sarı-kırmızılılar Asamoah ile anlaşamayarak devre arasında Inter'den Yuto Nagatomo'yu kiraladı. Japon futbolcu ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla Galatasaray taraftarını oldukça memnun etti. Fatih Terim'in de çok beğendiği 31 yaşındaki futbolcunun sezon sonu kalıcı olarak transfer edilmesi ciddi olarak düşünülüyor.

Bu anlamda Asamoah'ın Inter'e transferi Galatasaray yönetiminin Nagatomo'yu alma konusunda elini rahatlatacak. Cim Bom, yıldız sol bekin transferini beklenenden daha az maliyetle tamamlayabilir.

6 MİLYON EURO OPSİYONU VAR AMA...
Galatasaray'ın Nagatomo ile yaptığı sözleşme gereği 6 milyon Euro bedellik satın alma opsiyonu bulunuyor. Asamoah transferiyle sol bek ihtiyacı kalmayan Inter'in Galatasaray'a bu transfere kolaylık sağlaması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp Nagatomo için 1 milyon Euro kiralama bedeli ödemişti.

Galatasaray'a Inter'den Nagatomo mesajı! ile ilgili etiketler Nagatomo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.