Galatasaray'a icra şoku! Kulüp aracına haciz konuldu...

Galatasaray, Judo Takımı’nın lojman olarak kullandığı dairenin 7 aylık kirasının ödenmemesi nedeniyle icraya verildi.

Milliyet Skorer'in haberine göre, dairenin sahibi adına icra takibi yapan avukat Gökhan Aydın’ın başvurusunda ‘Milyon dolarlık transferlere ödemeler yapılıyor, 25 bin liralık icra dosyası ödenmiyor’ ifadeleri yer aldı.

25 BİN LİRA

İcra dosyasına göre Galatasaray’ın Judo Takımı Anadolu Hisarı’ndaki bir daireyi judocuların lojmanı olarak kiraladı. Ancak lojmanın biriken ve yaklaşık 25 bin lira tutarındaki 7 aylık kirası daire sahibinin ihtarlarına rağmen ödenmedi. Bunun üzerine daire sahibi avukatı aracılığıyla icra takibi başlattı. Kulüp adına kayıtlı bir araca haciz kaydı koydurdu. Bankalara da haciz ihbarnamesi gönderildi.

Galatasaray'a icra şoku! Kulüp aracına haciz konuldu... ile ilgili etiketler Galatasaray Haciz icra lojman kira judo takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.