Galatasaray'a Gedson Fernandes'ten kötü haber... Benfica fikrini değiştirdi!

Gedson Fernandes Benfica'nın hazırlık kampında teknik direktör Jorge Jesus'un gözüne girince Lizbon ekibi karar değiştirdi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu Galatasaray'a yeniden kiralamak için görüşmeleri sürdüren Portekiz ekibi, Gedson'un takımda kalacağını açıkladı.

Galatasaray'a Gedson Fernandes'den kötü haber. Benfica, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu takımda tutmaya karar verdi. Portekiz ekibinin sportif direktörü Rui Costa, bu kararlarını Sarı-Kırmızılı kulübe, "Gedson’u kadroda tutmayı düşünüyoruz. Teknik heyetimiz kalmasının daha doğru olacağı görüşünde" sözleriyle iletti.

Hürriyet'in haberine göre; "Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes için Benfica’dan bu operasyona rötar yaptıracak ya da çıkmaza sokacak bir yanıt geldi. Portekiz ekibinin hazırlık kampında bulunan Gedson performansı ile göze girerken teknik direktörü Jorge Jesus da bu oyuncu için olumlu rapor sununca G.Saray’ın teklifi de şimdilik masada kaldı."

BÜYÜK AŞAMA KAYDEDİLMİŞTİ

"Orta sahaya 2 takviye birden yapsa da Benfica Başkanı Rui Costa, G.Saray ile yapılan son görüşmede 'Gedson’u kadroda tutmayı düşünüyoruz. Teknik heyetimiz takımda kalmasının daha doğru olacağı görüşünde' diyerek şu an için Portekizli futbolcuyu bırakmayı, transferini düşünmediklerini dile getirdi. Bu yanıt Gedson’la transfer operasyonunda büyük aşama kaydetmek isteyen G.Saray’da hesapları bozdu."

Geçen sezon devre arasında kiralanan ve Galatasaray'la 17 Süper Lig maçına çıkan Portekizli yıldız 3 asist yapmıştı. Kalitesini konuşturan futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro civarında...

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Lizbon ekibi bu yaz orta sahaya 2 transfer yaptı. İnter'den ayrılan milli futbolcu Joao Mario'yu bedavaya alan Benfica, Torino'dan da 6 milyon euro bonservisle Soualiho Meïté'yi transfer etti. Dün akşam Marsilya'ya hazırlık maçında karşı karşıya gelen Portekiz'in köklü ekibinde Gedson Fernandes de yedek soyundu. Maç 1-1 berabere bitti.

Galatasaray'a Gedson Fernandes'ten kötü haber... Benfica fikrini değiştirdi!

Galatasaray'a Gedson Fernandes'ten kötü haber... Benfica fikrini değiştirdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Benfica Gedson Fernandes Rui Costa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.