Galatasaray'a Emre Akbaba müjdesi!

Galatasaray Kulübü, sakatlıkları nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Belhanda, Emre Akbaba ve Sinan Gümüş'ün bireysel çalışmalara başladığını duyurdu.

Galatasaray'da sakatlar birer birer iyileşmeye başladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Belhanda, Sinan ve Emre'nin bireysel çalışmalara başladığını duyurdu.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Futbol Takımımız, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 16. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda gerçekleşen idmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve pas destek çalışması yapıldı.

Daha sonra dar alan oyunları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Younes Belhanda, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı. Sinan Gümüş, tedavisinin ardından düz koşu yaptı. Alçıları 10 gün önce alınan ve özel bir botla rehabilitasyon programına başlanan Emre Akbaba, salonda çalıştı.

Takımımız, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Galatasaray'a Emre Akbaba müjdesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Emre Akbaba Belhanda Sinan Gümüş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.