Galatasaray'a deplasmanda gol atan Mesut Özil "Gerçek Fenerbahçeli" oldu

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde takımının beraberlik golünü atan Mesut Özil, goldeki becerisi ve kalitesiyle Sarı-Lacivertli taraftarları mest etti. Teknik direktör Vitor Pereira'nın derbide ilk 11'de başlattığı 33 yaşındaki yıldız hocasına gerekli saygı gösterildiğinde neler yapabileceğini bir kez daha kanıtladı...

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil, Galatasaray'a deplasmanda gol atarak "Gerçek Fenerbahçeli" oldu...

Sarı-Kırmızılılar ezeli rakibi karşısında 16. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçmişti. 31'de İrfan Can Kahveci'nin milimetrik pasında yarı sahada topla buluşan Mesut Özil götürüp golünü attı. Bu sezon Süper Lig'de 4 gole ulaşan 33 yaşındaki orta saha, takımının en golcü ismi konumunda...

 

MESUT ÖZİL TAKTİĞİ TUTTU

Teknik direktör Vitor Pereira'nın ilk 11'de sürekli düşünmediği ve soğuk savaş yaşadığı Mesut Özil, milli arada Başkan Ali Koç'un camiadan gelen baskıyı Portekizli çalıştırıcıya iletmesiyle derbide 11'de başlamıştı. Pereira yıldız ismi Trabzonspor deplasmanında da ilk 11'de başlatmıştı.

Attığı golden sonra sosyal medyada gündeme oturan Mesut Özil için "Takımda Mesut varsa ona göre oyun oynanır" yorumları yapıldı.

Pereira, Galatasaray derbisine 4'lü savunma ile çıktı. Bu sezon takımını ilk kez 4'lü formasyonla sahaya süren Pereira, Galatasaray derbisinde 4-3-3 formasyonu ile sahada yer aldı.

beIN Sports yorumcusu ve Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel, devre arasında "Neden İrfan, neden Sosa, neden Mesut" sorusuna iyi bir cevap oldu bu ilk yarı değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'a deplasmanda gol atan Mesut Özil "Gerçek Fenerbahçeli" oldu

Galatasaray'a deplasmanda gol atan Mesut Özil "Gerçek Fenerbahçeli" oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.