Galatasaray'a bir yeni başkan adayı daha!

Galatasaray Kulübü’nde başkanlık seçimiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Turgay Kıran başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray Kulübü’nde başkanlık seçimiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Turgay Kıran başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Bir dönem İkinci Başkanlık görevini yürüten Kıran, "Başkan adaylığına her zaman varım" ifadelerini kullandı.

“Başkan adaylığına her zaman varım”
Kıran, Ulusal Kanal’da yaptığı açıklamada Dursun Özbek'in kararını değerlendirerek, ”Çok geç bir karar verdi ve Galatasaray'a tam zarar verecek bir dönemde de böyle bir kararı almak zorunda kaldı. Ben her zaman -geçen dönemde de söylemiştim- Galatasaray'ın en sıkıntılı dönemlerinde dahi benim mücadelem Galatasaray'da demokrasinin işleyiş olması ve bu başkanlık adaylığında her zaman var olmamdır. Bunları Galatasaraylılar çok iyi biliyor. Biz Galatasaray'ı hiçbir zaman yarı yolda bırakmadık. Söz verip de yarı yolda kaçmadık.” dedi.

Galatasaray'a bir yeni başkan adayı daha! ile ilgili etiketler Galatasaray turgay kıran başkan aday açıkladı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.