Galatasaray'a başkan adayı olan Dursun Özbek'ten Anadolu Efes'in hocası Ergin Ataman'a telefon

Anadolu Efes Euroleague finalinde, İspanyol ekibi Real Madrid’i 58-57 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Anadolu Efes Basketbol Takımı, Avrupa Ligi'nde üst üste ikinci kez kupayı müzesine götürdü. Bunun üzerine, Galatasaray'da başkan adayı Dursun Özbek, Anadolu Efes koçu Ergin Ataman'ı telefonla arayarak tebrik etti. İkilinin yolları 2016 yılında Galatasaray'da iken kötü bir biçimde ayrılmıştı.

Anadolu Efes, Avrupa'da zafere ulaştı. Galatasaray'da başkan adayı Dursun Özbek, bu zaferin ardından Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'ı arayarak tebrik etti. Özbek döneminde Galatasaray Türkiye'ye erkek basketbolunda ilk Avrupa kupasını Ergin Ataman yönetimindeki takım ile almıştı.

Dursun Özbek başkan kontenjanından Avrupa şampiyonu apoletli koç Ergin Ataman'ı kulübe üye yapmıştı. Fakat buna rağmen Galatasaray'ın Euroleague'e geri döndüğü sezonda Özbek yönetimi, dönemin şube yöneticisi Can Topsakal'ın iradesi ile Ergin Ataman'ı gönderme kararı vermişti.

GEÇMİŞİ UNUTTULAR

Telefon görüşmesinde buzların eridiği, Ataman ile Özbek'in geçmiş süreçleri unutup Galatasaray'ın geleceği için yeniden diyalogda olma kararı aldığı öğrenildi. Milliyet'te yer alan habere göre; Ataman'ın 2015'te Prandelli ile ilgili olan hukuki problemlerin çözümü için Özbek'e İtalya'da destek verdiği camiada biliniyordu.

Galatasaray'a başkan adayı olan Dursun Özbek'ten Anadolu Efes'in hocası Ergin Ataman'a telefon ile ilgili etiketler Ergin Ataman Anadolu Efes Galatasaray EuroLeague Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.