Galatasaray'a Alex Telles müjdesi

Şampiyonlar Ligi'ne katılamayarak ciddi bir gelirden mahrum kalacak olan Galatasaray'a Alex Telles'ten müjdeli haber geldi. Sarı kırmızılılar oyuncunun satışından yüzde 10 pay sahibi olacak.

Devre arası transfer döneminde Bruno Fernandes'i kadrosuna katarak önemli bir transfere imza atan Manchester Unıted'da ikinci hedef ise Porta'dan Alex Telles. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Porto, Alex Telles'in satışı için İngiliz devinden 40 milyon Euro talep etti. 2016 yılında Telles'i Porto'ya 6,5 milyon Euro karşılığında gönderen Galatasaray, o dönem yaptığı anlaşma gereği bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay alacak.

Record'un haberine göre Manchester United ile Porto arasındaki görüşmeler sürüyor ve Kırmızı Şeytanlar 40 milyon Euro'da indirime gitmeye çalışıyor. Porto ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Telles'in serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro...

Manchester United, bonservis bedelinde indirime gidemez ve serbest kalma bedelini öderse Aslan'ın kasasına da 4 milyon Euro (Yaklaşık 33 milyon TL) girecek.

Alex Telles bu sezon çıktığı 49 maçta 13 gol atıp 11 asist yaptı

Galatasaray'a Alex Telles müjdesi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Alex Telles pay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.