Burak Elmas yönetiminde büyük kavga... Birbirlerine dosya fırlattılar, güvenlik araya girdi...

Süper Lig'de üst üste 5 maçta takıma operasyon yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını istifaya davet eden, hatta yayın havuzundan çıkma restinde bulunan Galatasaray’da yönetim içinde de büyük kriz yaşanıyor. Başkan Burak Elmas'ın erken ayrıldığı, 2. Başkan Rezan Epözdemir ve Genel Sekreter Köksal Ünlü'nün istifa ettiği toplantıda yaşanan gerilimin detayları ortaya çıktı.

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminde peş peşe yaşanan istifaların ayrıntıları ortaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte önce 2. Başkan Rezan Epözdemir, dün de Genel Sekreter Köksal Ünlü istifa etmişti. Ancak istifların istifayla sınırlı kalmadığı ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Elmas’ın CEO tartışmalarına sinirlenerek erken ayrıldığı toplantının ardından “G.Saray’ı ne hallere düşürdünüz?" diye bağırarak birbirlerinin üzerine yürüyen ve dosya fırlatan Köksal Ünlü ile Ahmet Kasım Han arasındaki kavgayı araya giren güvenlik görevlileri ayırdı. 

KAVGANIN ÇIKIŞ NOKTASI CEO TARTIŞMASI

Salı günü NEF Stadı’nda gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında büyük tartışmaların yaşandığı biliniyordu. Toplantı çıkışı istifa ettiğini açıklayan Rezan Epözdemir, "Galatasaray'ın hakları yenilirken, adeta bir düşmanlık varken G.Saray'ın hak ve menfaatlerini gerektiği gibi bir Galatasaray yönetimine yakışır şekilde savunmadı" sözleriyle Elmas'ı kamuoyu önünde suçlamıştı.

BAŞKANIN ALDIĞI KARAR OYLANIR MI? 

Hürriyet'in haberi şöyle, "Başkan Burak Elmas, CEO olarak göreve atadığı Hande Ocak Başev ile alakalı yönetim kurulundaki muhalefet ve tavrın yanı sıra, aldığı kararı idarecilerin oylamaya sunması nedeniyle oldukça sinirlendi. Gergin geçen toplantıdan da mutsuz olan yöneticilerine 'Madem öyle gereğini yapın. Galatasaray, başkanlık sistemi ile yönetilen bir kulüp. Başkanın aldığı bir kararı oya sunmak ne demek?' diyen Burak Elmas sinirle erken ayrıldı.

"Ancak başkan ayrıldıktan sonra da devam eden toplantı sonrasında kulüp genel sekreteri Köksal Ünlü ile başkan Burak Elmas’ın danışmanı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han arasında arbede yaşandı. Başkan yardımcısı Rezan Epözdemir ile birlikte CEO ataması ve Hande Ocak Başev’in tavırları nedeniyle rahatsız olanların başında gelen ve bunu dile getiren Ünlü ile Han, “Galatasaray’ı ne hallere düşürdünüz? Ne hale getirdiniz?” diye karşılıklı bağırarak birbirlerinin üzerine yürüdü. Bunun üzerine kulüp koridorlarında olan yöneticiler hemen araya girdi."

DOSYALARI BİRBİRLERİNE FIRLATTILAR 

"Yaşanan bu gerginlikte Köksal Ünlü ile başkan Burak Elmas’ın danışmanı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han ellerinde bulunan dosyaları birbirlerine fırlattı. Olayların büyümemesi ve ikilinin yaşadığı bu tartışmanın kavga boyutuna ulaşmaması için kulüpte görevli güvenlikler araya girdi. Yönetimdeki isimler de bu gelişmeyi doğrularken dün sarı kırmızılılarda bir kopuş daha yaşandı. Başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in ardından dün de G.Saray Kulübü Genel Sekreteri Köksal Ünlü, istifa dilekçesini yazarak resmen yönetim kuruluna sundu."

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Burak Elmas yönetiminde büyük kavga... Birbirlerine dosya fırlattılar, güvenlik araya girdi... ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas rezan epözdemir Şükrü Köksal Ünlü Hande Ocak Başev
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.