Galatasaray yönetiminden Sacha Boey için yüz güldüren rakam! İşte yeni maaşı ve serbest kalma bedeli…

Süper Lig’in dev takımlarından Galatasaray’da forma giyen Sacha Boey’le yeni sözleşme imzalandı. Başarılı sağ bek oyuncusunun maaşına büyük oranda zam yapılırken serbest kalma maddesine koyulan rakam da dikkat çekti. İşte oyuncunun yeni maaşı ve serbest kalma bedeli…

Galatasaray, BAY haftasında Sacha Boey’un maaşında iyileştirme yaptı. Fanatik’in haberine göre, sarı kırmızılı sağ bek oyuncusuyla yönetim arasında yeni bir anlaşma imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre, Boey, bu sezon dahil olmak üzere artık senelik 1 milyon Euro kazanacak. Oyuncunun serbest kalma maddesi ise dikkat çekici.

Galatasaray yönetiminden Sacha Boey için yüz güldüren rakam! İşte yeni maaşı ve serbest kalma bedeli…

SERBEST KALMA BEDELİ BELLİ OLDU

Boey’un serbest kalma maddesinde yer alan bilgiye göre, oyuncu 13 milyon Euro ödenmesi halinde istediği kulübe gidebilecek. Boey, Fransız kulüplerinin de yakın takibinde.

SIRADA KEREM VE YUNUS VAR

Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün ile de görüşmelerin başladığı öğrenildi. 10 milyon TL alan Kerem'e yaklaşık 18 milyon TL, 900 bin TL kazanan Yunus'a da 15 milyon TL'lik teklif yapılması gündemde. Görüşmelerin BAY haftası bitmeden tamamlanması planlanıyor.

Galatasaray yönetiminden Sacha Boey için yüz güldüren rakam! İşte yeni maaşı ve serbest kalma bedeli… ile ilgili etiketler Galatasaray Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.