Galatasaray yönetimi Mustafa Cengiz'i istifaya davet etti

Galatasaray'da yönetim krizi derinleşiyor... 22 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimleri öncesi Mustafa Cengiz koltuğu bırakmak istemiyor ancak kendi yönetim kurulu üyeleri tarafından istifaya davet edildi. Cengiz, geçtiğimiz günlerde futbolcular hakkında sert ifadeler kullanmıştı.

Galatasaray yönetimi, başkan Mustafa Cengiz'in istifasını istiyor... Getiğimiz günlerde GS TV ekranında futbolcuları hedef alan sert sözler sarfeden Cengiz ile yönetim kurulu üyeleri bir bölümü arasında ipler kopma noktasına geldi.

NTV'nin haberine göre Yönetim Kurulu, Türk Telekom Stadı’nda bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu ve Cengiz’i istifaya davet etti.Cengiz ise, istifa teklifini geri çevirerek başkanlığa aday olacağını ve yeniden seçileceğine inandığını söyledi.

"İPİNDE DEĞİL ADAMIN..."

Mustafa Cengiz'in 4 gün önce söylediği şu sözler çok tartışılmıştı: "Ne onduruyor, ne olduruyorlar. Bizim önümüzde 7 maç var, 21 puan eder. Onlar istediği kadar bazılarını yarışta tutmaya devam etsinler. İp Galatasaray'ın elinde. Biz oynamalıyız, terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Yedlin sakatlığında 10 futbolcumuz orada olmalıydı. Golümüz iptal edince 10 futbolcu itiraz etmeli, sahanın altını üstüne getirmeli. Kalecimiz kaptan geliyor, kart görüyor.

Futbolcular haysiyet şereflerini hatırlasınlar. Kendilerine oynamıyorlar. Türkiye'nin en büyük camiasındalar. Ölümüne oynamalılar. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız. İpinde değil adamın, profesyonelce bakıyor. 2. maç oynamazsa prim alamıyor. Onu da hesaplayabilir. Türk futbolcular nerede o zaman? Ben çıldırıyorum izlerken." 

Burak Elmas, Metin Öztürk ve Tuncer Hunca’dan sonra Eşref Hamamcıoğlu da Galatasaray başkanlığı için adaylığını açıklamıştı.

Galatasaray’da başkanlık seçimi, yeterli çoğunluk sağlanması halinde 22 Mayıs’ta yapılacak. Salgın nedeniyle seçimin ertelenme olasılığı da bulunuyor.

Galatasaray yönetimi Mustafa Cengiz'i istifaya davet etti ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz GS TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.