Galatasaray yönetimi derbi faturasını Tudor'a kesti!

Derbideki beraberlik ve kötü futbolun yanı sıra oyunu analiz etmekte sorun yaşayan Galatasaray’ın hocasına yönetim sert çıktı.

Golsüz sona eren Fenerbahçe derbisinin ardından basın önünde hakem Cüneyt Çakır'ı eleştiren sert demeçler veren Galatasaraylı yöneticiler aralarında yaptıkları değerlendirmede ise faturayı teknik direktör Igor Tudor'a kestiler. İşte Galatasaray yönetimi içinde Hırvat teknik adama yönelik tepkilerin özeti:

SİSTEMİ NEDEN BOZDU?

İlk 8 haftada 4-1- 4-1 sistemi ile rakiplerini dize getiren Galatasaray, Fenerbahçe'nin karşısına ise üçlü savunmayla çıktı. Pozisyon bulmakta zorlanan sarı-kırmızılılar kalesinde ciddi tehlikeler gördü. Serdar Aziz sakatlanıp çıktıktan sonra eski sisteme dönüldü ancak derbiye iyi başlamayan Aslan'ın havası kaçmıştı.

SELÇUK NEDEN GİRMEDİ?

Sahanın en kötüsü olan Belhanda ilk yarıda gördüğü sarı kartla adeta saatli bombaydı. Konya'da oyuna girip maçı çeviren kaptan Selçuk İnan yine kenarda unutuldu ve Tudor'un Belhanda ısrarı kırmızı kartla birlikte pahalıya patladı.

RODRİGUES VARKEN EREN?

10 kişi kalan Galatasaray son 20 dakikada topu Fenerbahçe'ye verdi. Kontrataktan başka şansı kalmayan Tudor değişiklik hakkını hızlı ve formda Garry Rodrigues yerine ağır ve formsuz Eren Derdiyok'tan yana kullandı ve Bafetimbi Gomis'i oyundan aldı.

Galatasaray yönetimi derbi faturasını Tudor'a kesti! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi fatura Rodrigues tudor yönetim Selçuk İnan sistem
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.