Galatasaray, yıldız oyuncuyu KAP'a bildirdi

Transferin tartışmasız şampiyonu Galatasaray, Jason Denayer için kulübü Manchester City ile anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi. Açıklamada, kiralama bedeli için kulübüne 500 bin Euro, futbolcunun kendisine ise 1 milyon 359 bin sabit transfer ücreti ödeneceği belirtildi.

Bu sezon yaptığı takviyeler için şimdiden 38.5 milyon Euro harcayan ve transfer döneminin tartışmasız şampiyonu olan Galatasaray, bir bomba daha patlattı... Sarı-Kırmızılılar, 2 sezon önce kiralık olarak Galatasaray forması giyen Manchester City’nin Belçikalı stoperi Jason Denayer’i bir kez daha kiraladı. Geçen sezon transferin son saatlerine kadar Galatasaray’a dönüş için havalimanında bekleyen ancak kulübünün zorlamasıyla Sunderland’in yolunu tutan Denayer, böylece hayaline kavuşmuş oldu.

KULÜBÜNE BASKI YAPINCA...

Cim Bom’un yanı sıra Celtic ve Spartak Moskova da genç futbolcuyu transfer edebilmek için girişimlerde bulunuyor, City ise gelişimine katkısı olmadığı gerekçesiyle oyuncusunu Galatasaray’a vermek istemiyordu. Denayer çok ısrar etti, kulübüne baskı yaptı, diğer teklifleri geri çevirdi ve İngiliz devi böylece Aslan’a olumlu yanıt vermek durumunda kaldı. Galatasaray, kiralama bedeli olarak City’ye 500 bin Euro ödeyecek.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Kulüp, Manchester City ile anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, Denayer'in sözleşme detaylarına da yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 210.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 290.000 Euro olmak üzere toplam 500.00 Euro ödenecektir. Futbolcuya ise 2017-2018 futbol sezonu için 1.359.000 Euro sabit transfer ücreti ve takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 4.000 EUR prim ödeyecektir."

Galatasaray, yıldız oyuncuyu KAP'a bildirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Manchester City KAP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.