Galatasaray Yeni Malatyaspor şifresiz nasıl izlenir?

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 2 canlı izlemek için şifresiz kanallar listesi taraftar tarafından yakından takip ediliyor. Süper Lig’de son hafta maçında Galatasaray ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor.

Süper Lig’de son hafta maçında Yeni Malatyaspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyor. Türk Telekom Stadı'nda 15 Mayıs 2021 Cumartesi akşamı saat 20.30’da başlayacak Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Ligde son hafta deplasmanda Yukatel Denizlispor'u yenen sarı-kırmızılı ekip, lider Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'e, ikinci Fenerbahçe'nin de Demir Grup Sivasspor'a yenilmesiyle zirvenin ortağı oldu.

Geride kalan 41 haftada 39 müsabakaya çıkan Galatasaray, 25 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Son haftaya 81 puanla giren sarı-kırmızılılar, averajla lider Beşiktaş'ın arkasında ikinci sırada bulunuyor.

Son haftaya lider Beşiktaş'ın averajla gerisinde giren Galatasaray, şampiyonluk için İzmir'den gelecek haberi bekleyecek. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki ikili averajda eşitlik bulunurken, +2 genel averaj farkıyla siyah-beyazlılar liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk hesapları yapan sarı-kırmızılı ekibe, sadece maçını kazanması yetmiyor.

Beşiktaş, Göztepe deplasmanında yenilmesi halinde Fatih Terim'in öğrencilerine şampiyonluk için 1 puan yeterli olacak. Siyah-beyazlılar İzmir'den 1 puanla dönerse sarı-kırmızılılar, Yeni Malatyaspor maçını kazanması gerekecek.

Beşiktaş, Göztepe'yi yenerse Galatasaray'ın şampiyon olması için rakibini genel averajda geçmesi gerekiyor. Bu durumda sarı-kırmızılı ekibin, Beşiktaş'ın alacağı galibiyetten üç daha farklı skorla kazanması gerekiyor.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Donk, Saracchi, Taylan, Gedson, Arda, Emre Akbaba, Babel, Halil

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Semih, Hadebe, Wallace, Hafez, Chebake, Zeki, Mallan, Fofana, Adem, Tetteh

Yasal yayına erişemeyen bazı kullanıcılar Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, Taraftar TV gibi alternatif kanallara da yöneliyor. Ancak bu platformlar yasal değil ve buradan yayın izlemeyi asla tavsiye etmiyoruz.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLE

 

Galatasaray Yeni Malatyaspor şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.