Maça girmeye çalışan Galatasaray taraftarlarına polis müdahele etti

Galatasaray taraftarları, Yeni Malatyaspor maçına girebilmek için Türk Telekom Stadı çevresine akın etti! TEM'e atlayan ve ciddi tehlike yaşatan Sarı-Kırmızılılar'a polis müdahale etti! İçişleri'nin talimatıyla stada giden yollar kapatıldı.

Galatasaray'ın bu akşam Yeni Malatyaspor'la oynayacağı şampiyonluk maçına girmek isteyen taraftarlar, Seyrantepe civarında TEM otoyolunda sorumsuz davranışlarıyla tepki çekti. Tam kapanma tedbirlerinin halen geçerli olduğu İstanbul'da 100-200 civarında Sarı-Kırmızılı futbol sever, büyük tehkike atlattı.

İçİşleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde şampiyonluk kutlamalarına ilişkin bir dizi uyarıda bulunmuştu. TFF 1. Lig'de Adana Demirspor ve Giresunspor'un şampiyonluk maçına "sağlık çalışanı" bahanesiyle binlerce seyirci alması halen hafızalardayken, Galatasaray kulübünün maçı seyircili oynamak istemesi tepki topladı.

TEM'de trafik kazalarına davetiye çıkaran taraftarlar çevik kuvvet engeliyle karşılaştı. Otobana atlayıp kestirmeden stada ulaşmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ı durdurmak için yollar kesildi. Güvenlik güçleri kalabalığı stat çevresinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Maça girmeye çalışan Galatasaray taraftarlarına polis müdahele etti ile ilgili etiketler Galatasaray Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.