Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında da kayıp... Sarı-Kırmızılılar zirvenin 14 puan gerisinde

Süper Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Malatya'da kozlarını paylaştı... Avrupa'da fırtınalar estiren Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 5 karşılaşmanın 34ünde galibiyet alamadı. Üç maçlık yenilgi serisiyle Sarı-Kırmızılılar'ı ağırlayan Malatya ekibi ise istediği puanı koparmayı başardı.

0-0

Süper Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Galatasaray, 2 puan daha kaybetti. Malatya ekibiyle 0-0 berabere kalan Sarı-Kırmızılılar son 5 lig maçında 1 kez kazanabildil. 3 maçtır mağlup olan Sarı-Siyahlılar ise kaleci Ertaç Özbir'in kalesinde devleştiği maçta 1 puan sevinci yaşadı.

Fatih Terim'in cezası nedeniyle kenarda yer almadığı maçta zirvenin 14 puan gerisine düşen Galatasaray, haftaya Altay'ı ağırlayacak.

Teknik direktör Marius Sumudica maçın son anlarında hakem Atilla Karaoğlan'dan kırmızı kart gördü. Puanını 13 yapan Malatya ekibi haftaya Konya deplasmanında...

Maçtan dakikalar (İlk Yarı)

17. dakikada sol kanatta topla buluşan Haddadi'nin tehlikeli ortasını savunmada Marcao kornere çeldi.
21. dakikada Babel'in ceza sahası dışı sol çaprazından sert vuruşu savunmada Sadık'tan döndü.
24. dakikada ceza sahasına uzak bir noktada topla buluşan Babel'in sert şutu az farkla auta çıktı.
31. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Mounir'in sert şutunu kaleci Muslera iyi uzanarak kornere çeldi.
34. dakikada ceza sahasından kale önüne sokulan Haddadi'nin vuruşunu kaleci Muslera ayaklarıyla kurtardı.
43. dakikada Babel'in sol kanattan yaptığı tehlikeli ortayı savunmada Haddadi kafayla uzaklaştırdı.

Maçtan dakikalar (İkinci Yarı)

46. dakikada Patrick van Aanholt'un sol kanattan ceza sahasına çevirdiği topa kale önünde Diagne dokundu, direkten dönen meşin yuvarlak kaleci Ertaç'ta kaldı.
48. dakikada Babel'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Cicaldau, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ama kaleci Ertaç parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.
74. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Patrick van Aanholt'un vuruşu kalenin yanından dışarıya gitti.
78. dakikada Mallan'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Adem'in vuruşu direğin yanından dışarıya çıktı..
88. dakikada savunmadan Sadık'tan seken topu Halil ağlara gönderdi ama öncesinde Diagne'nin Sadık'a faul yaptığı gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.
90+2. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Kerem'in dönerek yaptığı vuruş kaleci Ertaç'ta kaldı.
90+3. dakikada topla ilerleyen Halil'in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Ertaç güçlükle kornere çeldi.
90+5. dakikada Diagne'nin pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Halil'in vuruşu kalenin üzerinden dışarıya çıktı.

Süper Lig'de 2 maçtır kazanamayan Galatasaray, 14. haftada Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup ederek Avrupa'daki iyi gidişi sürdüren Cim Bom, ligde de artık galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Süper Lig'deki son iki kaçında Karagümrük'le berabere kaldıktan sonra evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye son dakika golüyle mağlup olan Fatih Terim'in takımı 14. haftaya zirvenin 12 puan uzağında girdi. 

Üç maçlık yenilgi serisiyle Sarı-Kırmızılılar'ı ağırlayan Malatya ekibi ise çıkış arıyor. Yeni hocası Marius Sumudica'yla iyi bir başlangıç yapan Sarı-Siyahlılar ardından düşüşe geçmişti. 13 maçta 4 galibiyetle 12 puan toplayan Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı evine boş göndermek niyetinde... 

MUHTEMEL 11'LER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Semih Kaya, Sadık, Haddadi, Hafez, Mustafa Eskihellaç, Ndong, Rayan Aabid, Mallan, Adem Büyük, Tetteh

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Morutan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Halil

YENİ MALATYASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? 

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı, saat 19.00'da başlayacak. beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak maçın hakemi Atilla Karaoğlan.

Galatasaray'da iki futbolcu sakatlıkları nedeniyle yarınki müsabakada görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Sacha Boey ve Arda Turan, maçın kadrosunda yer alamayacak.

Sarı kart ceza sınırında bulunan Taylan Antalyalı, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu, yarın kart görmeleri durumunda 15. haftadaki Altay müsabakasında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 4 karşılaşmanın 3'ünde galibiyet alamadı. Bu süreçte rakip filelere 5 gol gönderen sarı-kırmızılı takım, kalesinde de aynı sayıda gol gördü

MOHAMED'İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Galatasaray'da mücadele öncesinde kamp yaptıkları otelde 24 yaşına giren Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed için doğum günü organizasyonu yapıldı. Kendisi için kesilen doğum günü pastasının ilk dilimini kaptan Fernando Muslera'nın elinden yiyen Mohamed, daha sonra teknik direktör Fatih Terim ve arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında da kayıp... Sarı-Kırmızılılar zirvenin 14 puan gerisinde

 

Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında da kayıp... Sarı-Kırmızılılar zirvenin 14 puan gerisinde ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Yeni Malatyaspor Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.