Galatasaray Wesley Sneijder için ikiye bölündü

Galatasaray’da Wesley Sneijder’ın geleceği belirsizliğini koruyor. Sarı-kırmızılılarda yönetimin bir bölümü “Kalsın” derken bir kısmı da “Yolları ayıralım” görüşünü belirtti. Menajer Guido Albers ay sonunda gelecek ve 10’un durumu sonuca ulaşacak.

Adanaspor maçının ilk 11'inde yer almayan Wesley Sneijder'ın, Galatasaray’daki geleceği tartışılmaya başladı. Teknik Direktör Igor Tudor “Sneijder'ı bile yedek bırakırım” mesajıyla topu yönetime attı. Sarı-kırmızılı idareciler de Hollandalı yıldızın durumuyla ilgili ikiye bölünmüş durumda. Bir bölüm, “Kalsın” derken bir kısım ise “Yolları ayıralım” şeklinde fikir sundu. Bu sezon inişli-çıkışlı bir form grafiği çizen Hollandalı yıldızın ayrılması gerektiğini düşünenlerin sayısı az değil. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, bu durum karşısında menajer Guido Albers ile görüşme kararı aldı. Nisan ayının sonunda randevu talep eden yönetim, Sneijder'ın durumunu masaya yatıracak. Gelen tekliflerden en iyileri tek tek değerlendirilecek.

NASRI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Galatasaray yönetimine menajerler Samir Nasri'yi önerdi. Manchester City ile 2019 yılına kadar kontratı olan ve Bu sezon kiralık olarak Sevilla'da forma giyen Nasri, Galatasaray'a da kiralama formülü ile gelebilir. Sneijder'ın geleceğinin şekillenmesi ve Tudor'un bakış açısına göre Fransız yıldızın ismi daha yüksek sesle konuşulabilir. Nasri'nin sezon başında gittiği Sevilla'da kendisini gösteremediği için mutsuz olduğu öğrenildi.

Galatasaray Wesley Sneijder için ikiye bölündü ile ilgili etiketler Galatasaray Wesley Sneijder gidiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.