Galatasaray, Victor Nelsson’u takımda tutmak için hamle yaptı! Sözleşmesindeki o madde kaldırılmak isteniyor!

Yaz transfer dönemini hareketli geçiren Galatasaray, Kopenhag’dan transfer edilen başarılı stoper Victor Nelsson’un takımda kalmasını sağlamak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı stoperin menajeri İstanbul’a çağrıldı. Nelsson’un sözleşmesindeki '25 milyon Euro’ya serbest kalabilir' maddesi kaldırılmak isteniyor. Detaylar haberimizde…

Süper Lig ekiplerinde Galatasaray, yaz transfer dönemini hareketli geçirmişti. Sarı-kırmızılı takım birçok başarılı futbolcuyu renklerine bağlamıştı. Kadroya katılan oyuncular arasında Lucas Torreira, Yusuf Demir, Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Leo Dubois, Mathias Ross, Kazımcan Karataş, Haris Seferovic, Dries Mertens, Juan Mata, Mauro Icardi ve Milot Rashica yer alıyor.

Sezon başında Sevilla'nın teklifi sonrası takımdan ayrılması ciddi şekilde gündeme gelen Victor Nelsson, kulüplerin parasal konularda anlaşamaması sonrası Galatasaray 'da kalmıştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, şu ana kadar takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Danimarkalı yıldızla ilgili sürpriz bir hamle yaptı.

Galatasaray, Victor Nelsson’u takımda tutmak için hamle yaptı! Sözleşmesindeki o madde kaldırılmak isteniyor!

NELSSON’UN MENAJERİ İSTANBUL’A ÇAĞRILDI!

Takvim’in haberine göre Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon 7 milyon Euro karşılığında Kopenhag'dan transfer edilen Nelsson'un sözleşmesini uzatmak için çalışmalara başladı. Genç yıldızın menajerinin İstanbul'a çağrıldığı ve önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşmelerin yapılacağı da öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin hedefi, Nelsson'un mevcut sözleşmesinde bulunan 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ortadan kaldırmak. Kasım ayının sonunda Danimarka Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan yıldız futbolcunun olası bir iyi performansı sonrası ara transfer döneminde kulübe çok sayıda teklif geleceği tahmin ediliyor.

MAAŞINA ZAM DA YAPILACAK

Yönetim serbest kalma bedelini kaldırarak olası bir ayrılığın da önüne geçmeyi hedefliyor. Şu anda 1 milyon Euro garanti ücreti olan Victor Nelsson'a yeni sözleşme yapılması durumunda maaşın 1.5 milyon Euro seviyelerine çekileceği de öğrenildi. Bu sezon 7 resmi maçta 630 dakika sahada kalan Danimarkalı stoper liderlik özellikleri ve performansıyla kalitesini yine ortaya koydu.

 

Galatasaray, Victor Nelsson’u takımda tutmak için hamle yaptı! Sözleşmesindeki o madde kaldırılmak isteniyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.