Galatasaray ve Fenerbahçe düelloya hazır! Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara İstanbul'da

Galatasaray ve Fenerbahçe'de transfer için flaş gelişmeler yaşanıyor. Fransız devi PSG'den ayrılması gündemde olan Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara'nın şu anda transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'da olduğu iddia edildi. İşte detaylar.

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, İstanbul'da.

Le Parisien gazetesinin haberine göre, Arjantinli yıldızın PSG'deki geleceği belirsizliğini koruyor ancak Galtier'nin kadroda düşünmediği yıldız futbolcu için bir yandan transfer görüşmeleri de sürüyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe düelloya hazır! Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara İstanbul'da

TRANSFERDE ADAYLAR İKİ EZELİ RAKİP

Habere göre Wanda Nara, Mauro Icardi konusunda görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a geldi.

Mauro Icardi'nin adı bir süredir Galatasaray ile anılırken Wanda Nara'nın yalnızca sarı-kırmızılılarla değil, Fenerbahçe ile de görüşeceği öne sürüldü. Ancak transferde en ciddi aday Galatasaray olarak öne çıkıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe düelloya hazır! Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara İstanbul'da ile ilgili etiketler İstanbul Transfer Mauro Icardi Wanda Nara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.