Galatasaray Ümraniyespor özet izle 2-0

Galatasaray Ümraniyespor canlı izle! Hazırlık maçında Galatasaray, TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile karşılaşıyor. Galatasaraylı taraftarlar Justin TV ve GS TV canlı izle linki arıyor.

Galatasaray Ümraniyespor GS TV canlı izle! Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Ümraniyespor’u ağırlıyor. Teknik direktör Fatih Terim, yeni transferleri görme açısından Ümraniyespor maçına büyük bir önem verirken taraftarlarda oyuncuların nasıl bir performans göstereceğini şimdiden merak ediyor.

Ancak sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray Ümraniyespor maçının canlı yayın linkini arayış içerisine girdi. Son gelen haberler doğrultusunda Galatasaray Ümraniyespor maçının canlı yayını bulunmuyor.

Galatasaray 11'i: Fatih Öztürk, Şener Özbayraklı, Marcao, Luyindama, Saracchi, Ryan Donk, Taylan Antalyalı, Arda Turan, Belhanda, Falcao, Diagne

GALATASARAY 2-0 ÜMRANİYESPOR

Mücadelenin 6. dakikasında Galatasaray, golcü futbolcusu Falcao'nun golü ile maçta 1-0 öne geçti. 80. dakikada gol Ömer Bayram'dan geldi. Skor 2-0

Mücadele 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray Ümraniyespor özet izle 2-0 ile ilgili etiketler Galatasaray GS TV ümraniyespor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.