Galatasaray, hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 mağlup oldu

Galatasaray, lige verilen arada Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile yaptığı hazırlık maçından 6-2 mağlup ayrıldı. 7 maçlık galibiyet hasretine araya girilirken son veren İstanbul ekibi, hazırlık maçı da olsa Galatasaray'a yarım düzine gol atmanın sevincini yaşadı. Sarı-Kırmızılılar yeni teknik direktörü Domenec Torrent yönetiminde yenilgi serisini sürdürüyor.

Galatasaray, hazırlık maçında Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada rakibine 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Tuzlaspor'a galibiyeti getiren golleri Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Jurgen Bardhi kaydetti. Galatasaray'ın karşılaşmadaki golleri ise Onat Kutay Kurt (Kendi kalesine) ve Ömer Bayram'dan geldi. 

OMAR ELABDELLAOUİ FORMASINA KAVUŞTU

Öte yandan Omar Elabdellaoui, Tuzlaspor karşılaşmasında formasına kavuştu. 2021 yılına girilirken, yılbaşında havai fişek patlaması sonrasında gözünden yaralanan ve tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui, 13 aylık aranın ardından forma giydi.

Yurt içi ve yurt dışında çeşitli tedavilerden geçen 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tuzlaspor maçına ilk 11'de başladı.

Galatasaray, hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 mağlup oldu

Torrent yönetimindeki 4. maçını da kaybetti

Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 4. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

İspanyol teknik adam ile Spor Toto Süper Lig'de Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybeden sarı-kırmızılı takım, hazırlık müsabakasında da Tuzlaspor'a yenildi.

Galatasaray bu 4 karşılaşmada da öne geçmesine rağmen sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.

Ligde küme düşme hattının 3 puan üzerinde

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 27 puan topladı.

Ligde son 12 maçının sadece birini kazanan sarı-kırmızılı takım, küme düşme hattının 3 puan üzerinde, 27 puanla 15. sırada yer alıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Altaş Denizlispor'a elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider bitirdi ve doğrudan son 16 turunda mücadele etme hakkı elde etti.

 

BAŞKAN YARDIMICI ÖZGÜR KALELİOĞLU OLDU

Galatasaray Kulübü'nde Rezan Epözdemir'den boşalan başkan yardımcılığı görevine Özgür Kalelioğlu'nun getirildiği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulu kararımız uyarınca Galatasaray Spor kulübü Başkan Yardımcılığına 15143 Sicil Numaralı Üyemiz Özgür Kalelioğlu getirilmiştir" denildi.

Galatasaray, hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 mağlup oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Tuzlaspor Okwuchukwu Ezeh Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.