Galatasaray transfer listesi kesinleşti!

Fatih Terim'in Galatasaray'daki yerli operasyonu mevcut kadrodaki isimlerle sınırlı kalmayacak. Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor'dan Ali Akman, Düsseldorf'tan Kenan Karaman ve Alanyaspor'dan Salih Uçan'ın bonservislerini bedava alarak takımdaki Türk rotasyonu kalitesini zirveye çıkartacak.

Galatasaray'daki yerli operasyonu, dış transfer çalışmalarıyla devam edecek. Bu yeni yapılanmanın yalnızca eldeki mevcut isimlerle sınırlı kalmasını istemeyen Aslan'ın hocası Fatih Terim, bir süre önce yönetime sunduğu transfer listesinin eksiksiz tamamlanmasını bekliyor. Bu doğrultuda Galatasaray'ın gündeminde Bursaspor'un 18 yaşındaki forveti Ali Akman, Alanyaspor'un 26 yaşındaki orta sahası Salih Uçan ve Fortuna Düsseldorf'un 26 yaşındaki forveti Kenan Karaman var.

Üç oyuncunun ortak noktası da sözleşmelerinin sezon sonunda bitiyor oluşu. Gündemdeki oyuncuların kulüpleriyle görüşen Galatasaray Yönetimi, ara transfer döneminde bonservis konusunda beklenen indirimi alamazsa, operasyon sezon sonuna kalacak.

 MAAŞ BÜTÇESİ AZALIYOR

Sarı-Kırmızılılar böylece üç kaliteli futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamış olacak. Plana göre üç isimle de Türk Lirası üzerinden kontrat yapılacak. Yüksek maaşlı yabancıların da gönderilmesiyle, bütçede önemli bir tasarruf sağlanırken, aynı zamanda kadro kalitesi artırılacak. Operasyon tamamlandığında, Terim'in elindeki Türk rotasyonu hayli yüksek bir seviyeye ulaşacak.              

(FANATİK)

 

Galatasaray transfer listesi kesinleşti! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.