Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman?

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman? Milli takım arasından sonra Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lider Galatasaray ligin 27. haftasına Trabzonspor'u konuk ediyor. Süper Lig'de Galatasaray oynadığı 26 maçta 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 54 puan topladı. Deplasman ekibi Trabzonspor ise 26 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. İki takımın taraftarları ise bu maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Trabzonspor maçı hangi gün? Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray 54 puan ile Süper Lig'in lideri konumunda. 17 galibiyet alan Cimbom 6 kez mağlup oldu ve 6 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Deplasman ekibi Trabzonspor ise 26 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 42 puan topladı. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Trabzonspor_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_GS-TS_mac_hangi_gunsfa

GALATASARAY TRABZONSPOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Trabzonspor maçı 1 Nisan Pazar günü oynanacak. Karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Galatasaray Trabzon maçı Bein Sports kanalında canlı yayınlanacak.

CEMAL ÖZGÖRKEY'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulu öncesi eski yöneticilerden Cemal Özgörkey, başkan adaylığı için çalışmalara başladı.

Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in yanı sıra eski başkan Dursun Özbek ve sarı-kırmızılı divan kurulu üyesi Ali Fatinoğlu, adaylık niyetlerini duyururken, Galatasaray'da bu yönde irade ortaya koyan son isim ise eski yöneticilerden Cemal Özgörkey oldu.

Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde 2008-2010 yıllarında yönetim kurulu üyeliği yapan Özgörkey'in ismi, daha önceki genel kurullar öncesi de başkan adayı olacağı şeklinde basına yansırken, sonrasında bu durum gerçekleşmemişti.

ÖZGÖRKEY: "ÇALIŞMALARA BAŞLADIM"

Cemal Özgörkey, Galatasaray Kulübünün olağan genel kurulunda başkan adayı olması yönünde kendisine talepler olduğunu ve bu isteklere olumlu yaklaştığını söyledi.

Özgörkey, yaptığı açıklamada, "Başkan adaylığı yönünde birtakım çalışmalar içerisindeyim. Çalışmalara başladım." dedi.

Adaylığı konusunda Türkiye'nin çeşitli illerindeki Galatasaraylılarla bir araya geldiğini aktaran Özgörkey, "Başkan adayı olmam yönünde camiadan talepler var. Bunun üzerine de görüşmelere başladım. Tüm haftayı birtakım görüşmelerle geçireceğiz." diye konuştu.

Aday olup olmayacağı konusundaki kararını, gerçekleştireceği görüşmeleri tamamladıktan sonra vereceğine dikkati çeken Özgörkey, "Önümüzdeki hafta başında kararım kesinleşmiş olur. Bunu da duyuracağım. Ancak başkan adayı olmak için bir çalışma içerisindeyim." değerlendirmesinde bulundu.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 1 Nisan Pazar günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptığı bildirildi.

Antrenmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda çift kale maç ve dar alanda oyunlar oynandığı belirtildi.

MAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Trabzonspor_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_GS-TS_mac_hangi_gunSAF

"RAKİBE SAYGI, KENDİNE SAYGI!"

Galatasaray Kulübü, futbol ve diğer branşlarda konuk takım taraftarlarının uygar bir ortamda maç izlemeleri için her türlü kolaylığın sağlanacağını taahhüt etti.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde "Rakibe Saygı, Kendine Saygı!" başlığıyla yer alan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizin huzur, güven ve kardeşçe dayanışmaya ihtiyaç duyduğu bugünlerde Galatasaray Spor Kulübü olarak; ev sahibi olduğumuz Ali Sami Yen Stadyumu ve diğer spor alanlarımızda, taraftarı olduğu takımı desteklemek amacıyla stadımıza gelen rakip takım seyircilerine karşı maç esnasında hiçbir şekilde kasıtlı aşırı yüksek ses, insani ihtiyaçların giderilmesinde zorluk gibi davranışlarda bulunmadan temel insan haklarını gözeten uygar bir ortamda maç izlemeleri için her türlü kolaylığın sağlanacağını, ek olarak her zaman rakiplere ve seyircilerine saygılı davrandığımızın bilinciyle, bu tutumumuzu sahamızdaki ilk karşılaşmada sürdüreceğimizi ve tarafımıza rakiplerimizden haklı bir resmi talep geldiğinde daha da iyileştireceğimizi spor kamuoyuna beyan ve taahhüt ederiz."

5b16d60318e9437394d4c6a713e426ce

GALATASARAY'I BOŞ GEÇMİYORLAR

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçta Galatasaray'ı yenen Trabzonspor'da, N'Doye oynadığı 3 maçta 3, Yusuf Yazıcı da 2 maçta 2 gol atarak rakip fileleri boş geçmedi.

Spor Toto Süper Lig'de 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor'da, 20 golü bulunan Burak Yılmaz'ın yanı sıra Yusuf Yazıcı ve Dame N'Doye da skor üretmede bordo-mavili takımının en büyük kozları olacak.

Ligde son 3 maçta sarı-kırmızılı takımı yenen bordo-mavililerde, Senegalli futbolcu Dame N'Doye sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı 3 maçta 3, Yusuf Yazıcı da 2 maçta 2 gol atmayı başardı.

İlk olarak 2016-2017 sezonunun 8. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçta forma giyen N'Doye, bordo-mavili takıma 3 puanı getiren golü kaydetti.

Aynı sezonun 25. haftasında Trabzon'da oynanan ve bordo-mavili takımın 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada golleri Dame N'Doye ve Yusuf Yazıcı attı.

Bu sezon ligin 10. haftasında Medical Park'ta oynanan maçı Trabzonspor, yine Dame N'Doye ve Yusuf Yazıcı'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

GOL SIRALAMASI DA AYNI

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında son 2 maçta 2 golünü de aynı oyuncular aynı sıralamayla attı.

Bordo-mavili takımın 2-0 ve 2-1 kazandığı maçlarda ilk golü N'Doye, ikinci golü de Yusuf Yazıcı atarak takımlarına 3 puan kazandıran isimler olarak dikkati çekti.

SON YENİLGİ 764 GÜN ÖNCE

Trabzonspor, Galatasaray karşısında en son yenilgisini 21 Şubat 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı karşılaşmada 2-1'lik sonuçla aldı.

Bordo-mavililer, ligde 764 gündür rakibi karşısında yenilgi yüzü görmüyor.

8778103515ee4a57a43a5c72f7545963_1

YUSUF YAZICI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, "Yabancı futbolcular Türkiye'ye gelerek Türkiye'deki futbolun kalitesini artırıyor. Sadece Türk oyuncuların değersizleştirilmesini istemiyorum" dedi.

Antalya'da Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde kamp yapan A Milli Futbol Takımı, salı günü deplasmanda oynayacağı Karadağ maçının hazırlıklarına devam etti.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Yazıcı, Milli Takım'daki futbolcuların yeni bir jenerasyon olma yolunda ilerlediğini söyledi. Takımda bireysel olarak çok yetenekli oyuncular olduğuna dikkati çeken Yusuf "Deneyimli, tecrübeli ağabeylerimiz de var. Onların tecrübelerinden faydalanıp yeni bir jenerasyon olup, ülkemize, vatandaşlarımıza çok iyi futbol sergilemek istiyoruz. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Milli Takım'la bayrağımızı en iyi yerde dalgalandırmak istiyoruz" diye konuştu.

1-0 kazandıkları İrlanda Cumhuriyeti maçında oyun hakimiyetini ele alıp istedikleri futbolu oynadıklarını dile getiren Yusuf Yazıcı "Önümüzde Karadağ maçı var. O maçı da kazanıp kampı iyi tamamlamak istiyoruz" dedi. Lucescu'nun çok deneyimli bir teknik direktör olmasından bahseden Yusuf, Rumen teknik adamdan her antrenmanda ve maçta bir şeyler kazanmak istediklerini söyledi. Lucescu'nun kendilerine çok ilgi gösterdiğine değinen Yusuf, Rumen teknik direktörün gelişimleri için elinden gelenin en iyisini yaptığını anlattı.

Gazetecilerin ilerleyen yıllardaki hedefi sorusuna Yusuf, şu anda Milli Takım ile Trabzonspor'a odaklandığını ve zamanın kendisine ne göstereceğini yaşayıp göreceğini dile getirdi. Türk futbolundaki yabancı sınırı tartışmaları hakkında ise Yusuf, şöyle konuştu:

"Türk futbolcuların değersizleştirilmemesini istiyorum. Yabancı futbolcular Türkiye'ye gelerek, Türkiye'deki futbolun kalitesini artırıyor, hemfikiriz. Türk futbolcuların hiçbir zaman özgüven eksikliği olmadığını ve rekabete açık olduğunu düşünüyorum. Türk futbolunda sadece Türk oyuncuların değersizleştirilmesini istemiyorum."

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman hangi gün saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.