Galatasaray'ı yenilgiden Emre Akbaba kurtardı

6 eksikli Galatasaray 36. haftada Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar'a 1 puanı getiren golü 90+6'da Emre Akbaba attı. Geçen hafta evinde son dakika golüyle 1 puana razı olan Karadeniz ekibi yine aynı şoku yaşadı. Bitime 6 hafta kala zirvenin 6 puan gerisine düşen Sarı-Kırmızılılar, evinde oynadığı son 4 maçta sadece 3 puan toplayabildi. Trabzonspor'un beraberlik serisi 5 maça çıktı.

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, Seyrantepe'de karşı karşıya geldi. 5 haftadır berabere kalan Bordo-Mavililer 3 puanı tek golle almak üzereydi ki 90+6'da Emre Akbaba sahneye çıktı ve maç 1-1 berabere bitti. Karadeniz ekibinin golünü 76'da Edgar le attı.

3 haftada 7 puan kaybettikten sonra hafta sonu Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ederek kanamayı durduran Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor engelini de aşıp şampiyonluk umutlarını korumak istiyordu. Bu beraberlikle 34 maçta 66 puanda kalan Cim Bom, lider Beşiktaş'ın 6, 2. sıradaki Fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde kaldı.

7 haftadır kaybetmeyen ama bu süreçte 5'i peşpeşe 6 beraberlik alarak duraklama dönemine giren Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeni ekibi ise Galatasaray deplasmanını çıkış maçı olarak görüyordu. Ligi ilk 3'te bitirme şansı olan Bordo-Mavililer, İstanbul'a 3 puan parolasıyla geldi ancak hafta sonu Hatayspor maçında başına gelen yine tekrarladı.

Puanını 60 yapan Trabzonspor hafta saonu Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Galatasaray'ın 37. haftadaki rakibi ise deplasmanda Antalyaspor...

Mete Kalkavan'ın yöneteceği maçta Galatasaray'da Falcao, Mohamed, Yedlin, Onyekuru ve Linnes sakat, Ryan Donk ise kırmızı kart cezalısıydı. Trabzonspor'da ise Yusuf Sarı ile Yunus Mallı sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

Galatasaray'ı yenilgiden Emre Akbaba kurtardı

Dk. 25 DİREK! Trabzonspor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Caleb Ekuban'ın çevirdiği topa Nwakaeme kafayı vurdu, top direkten döndü.

Galatasaray bu sezon ilk kez bir maçın ilk yarısını isabetli şut çekemeden tamamladı.  Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki son 16 maç da golsüz bitmedi.

Dk. 76 GOL! Tasos Bakasetas'ın ceza sahasına doldurduğu topu Galatasaray savunması uzaklaştıramadı. Yay üzerine topu kontrol eden Edgar Ie çok sert ve düzgün vurdu gol oldu: 0-1. Guinea-Bissau'lu stoperin bu sezon 2. golü...

Muslera'nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği takım Trabzonspor; 20 maçta 24 gol!

GALATASARAY: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Gedson, Taylan, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Babel

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, Berat, Baker, Bakasetas, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Galatasaray'ı yenilgiden Emre Akbaba kurtardı ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Fatih Terim Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.