Galatasaray TFF'yi göreve çağırdı!

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın Vedat Muric'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın, "Vedat Muriç'in satışından alacağımız bedel periyodik olarak 3-4 ay içinde ödenecek. Fenerbahçe´den aldığımız sporcuları biliyorsunuz. Bir de sponsorluk sözü verdiler. Bu sponsorluğu satışın içinde mi yoksa dışında mı düşünüyoruz bilmiyorum ama bir söz aldık Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan" sözlerine tepki gösterdi.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, bu açıklamanın ardından sosyal medyadan tepki gösterdi. Özüdoğru, "Ligde var olan mücadele eden iki takımın birinin başkanına ait şirketler diğerine sponsor olamaz, olmamalı. Eminim TFF gereğini yapacaktır" dedi.

Galatasaray TFF'yi göreve çağırdı!

Galatasaray TFF'yi göreve çağırdı! - Resim : 2

Galatasaray TFF'yi göreve çağırdı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Ali Koç Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.