Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Ümraniyespor maçı öncesi konuştu: Ana hedefimiz şampiyonluk...

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde Ümraniyespor'u konuk ediyor. Zorlu mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde Ümraniyespor'u konuk ediyor. Zorlu mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu.

''ANA HEDEFİMIZ ŞAMPİYONLUK''

''Ana hedefimiz şampiyonluk, onun için tüm maçları kazanmak istiyoruz. Tek motivasyonumuz bu. Taraftarımızın ve kendi özgüvenimizi arttırmak istiyoruz. Ümraniyespor'un oynadığı futbol ile sıralaması örtüşmüyor, nerede oldukları bizi ilgilendirmiyor, rakibimize saygı gösterip ciddiye alacağız. Hem Türk oyuncu sayısı, hem de yoğunluk seviyesine göre farklı oyuncularla oynuyoruz. 3 maç haftası, kadromuz her zaman hazır, sahaya çıkan her oyuncu Galatasaray için her şeyi yapacaktır. Bütün oyuncularımız hazır, oynamayan bazı oyuncularımız üzülüyor, tabii ki üzülmeleri de normal ama her oyuncuya şampiyonluk yolunda ihtiyacımız var. Galatasaray bu seneye baktığımızda, ligde stadyumunu en çok dolduran bir taraftarı var. Oyuncu grubu bunu yarattı, bu oyuncu grubuyla da her zaman aynı şekilde taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.''

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Ümraniyespor maçı öncesi konuştu: Ana hedefimiz şampiyonluk... ile ilgili etiketler Galatasaray Ümraniyespor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.