Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İstanbulspor galibiyeti sonrası konuştu: Oyunu bitirmeliyiz

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, evinde İstanbulspor’u Gomis’in golleriyle 2-1 mağlup etti Mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Buruk, "Daha erken bitirebileceğimiz bir maçı 2-1, biraz da stresli bir şekilde bitirdik. Bunu bu sezon birkaç defa yaşadık, puan kayıplarımız da oldu. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Kaliteli oyunculara sahibiz, oyunu bitirebilmeliyiz.'' ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, evinde İstanbulspor'u Gomis'in golleriyle 2-1 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. 

Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

''SONUÇ OLARAK LİDER BİZİZ''

"Maçın sonunu istediğimiz gibi bitiremeyince soyunma odasında biraz buruktuk. Liderlik sevincini tam yaşayamadık. İlk yarıda iyiydik ancak ikinci yarı daha dengeli geçti. Üçüncü golü atmalıydık. Devamında rakibimizi oyuna ortak ettik. Maçı daha iyi bitirmeliydik. Daha erken bitirebileceğimiz bir maçı 2-1, biraz da stresli bir şekilde bitirdik. Bunu bu sezon birkaç defa yaşadık, puan kayıplarımız da oldu. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Kaliteli oyunculara sahibiz, oyunu bitirebilmeliyiz. Sonuç olarak lider biziz!"

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İstanbulspor galibiyeti sonrası konuştu: Oyunu bitirmeliyiz ile ilgili etiketler Galatasaray İstanbulspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.