Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Ankaragücü maçı öncesi konuştu: Fenerbahçe maçında kadroda...

Süper Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 17. haftasında Galatasaray, Ankaragücü'nü konuk ediyor. Zorlu karşılaşma öncesinde sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 17. haftasında GalatasarayAnkaragücü'nü konuk ediyor. Zorlu karşılaşma öncesinde sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

''FENERBAHÇE HEP BİZDEN ÖNCE OYNADIĞI İÇİN''

"Hiçbir şekilde eksiğimiz olduğunu kabul etmiyoruz. İyi bir 11'imiz var. Biz sahada yine takım olgumuzu ve istediğimiz oyunu doğru bir şekilde ortaya koyarsak iyi işler yapacağımızı düşünüyorum."

"Fenerbahçe hep bizden önce oynadığı için, yine liderlik maçı olacak bizim için."

"Ankaragücü iyi bir takım. Tolga Ciğerci'nin olmaması bizim için bir avantaj ama yine de iyi kadroları var."

"45 bin ortalama ile bu sezonun en yüksek seyirci sayısına ulaşmış kulübüz. Galatasaray kulübü çok önemli ve herkes bunun değerini bilmeli."

"Icardi'nin Fenerbahçe maçında kadroda olmasını umuyoruz."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Ankaragücü maçı öncesi konuştu: Fenerbahçe maçında kadroda... ile ilgili etiketler Galatasaray Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.