Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk ile 2 yıllık anlaşma imzaladığını KAP'a bildirdi

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Futbol A takımımızın teknik direktörlüğü için şirketimiz ile Sayın Okan Buruk arasında 2023-2024 sezonu sonuna kadar 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır" denildi.

Galatasaray'dan beklenen KAP açıklaması geldi. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk ile yapılan anlaşmayı duyurdu.

Konuya ilişkin, "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, şirketimiz ile Okan Buruk arasında 2023-2024 sezonu sonuna kadar 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre teknik direktörümüze 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacak olup, şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde teknik direktörümüze 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır" cümlelerine yer verildi.

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk ile 2 yıllık anlaşma imzaladığını KAP'a bildirdi

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk ile 2 yıllık anlaşma imzaladığını KAP'a bildirdi ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.