Galatasaray taraftarı Malatya maçına hazırlanıyor!

Galatasaray taraftarı, Yeni Malatyaspor maçında genel kurulun aldığı Mustafa Cengiz yönetimini ibra etmeme kararına büyük tepki göstermeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın kaosa sürüklenmesine karşı büyük tepki gösteren ve sosyal medyada "#LiseciZihniyetinizBatsın" etiketini paylaşan çeşitli taraftar grupları, 6 Nisan'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Yeni Malatyaspor maçında büyük tepki gösterecek.

Şimdiden pankartlar hazırlanmaya başlanırken, pankartlarda da 'Liseci zihniyet'e tepki gösterilecek.

Galatasaray taraftarının Mustafa Cengiz veya isimlerle ilgili bir yaklaşımının olmadığı, Galatasaray'ın liseye değil taraftara ait olduğuna dair tezahüratlarda bulunacağı kaydedildi.

TÜRKİYE GÜNDEMİNDE İLK SIRADA

Yaşananlara büyük tepki gösteren taraftarlar, Twitter'dan "#LiseciZihniyetinizBatsın" etiketiyle ibra etmeyenlere eleştirilerini sıraladı. Kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıraya yükselen bu etikete binlerce tweet gönderildi.

Galatasaray taraftarı Malatya maçına hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.