Galatasaray tam zamanında kurtulmuş!

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, bir alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı.

Galatasaray'ın Belçika ekibi Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, lige verilen arada soluğu İstanbul'a aldı. Habertürk'ün haberine göre alışveriş merkezinde eşi ve arkadaşlarıyla yemek yiyen Diagne, görüntülendiğini anlayınca çılgına döndü.

MUHABİRİ TEHDİT ETTİ

Telefonla görüntü alınmasını istemeyen Diagne, koşar adım muhabirlerin üzerine geldi. Yanında bulunan diğer arkadaşı ise, muhabirin boğazına sarılarak tehdit etti. Yanında bulunan arkadaşının yardımı ile muhabirin telefonunu alan ve kendi resmini silen Diagne, güvenliklerin araya girmesi ile telefonu teslim etti.

BOĞAZ KESME HAREKETİ YAPTI

Ardından eli ile boğaz kesme hareketi yapan Diagne, 12 kişilik güvenlik ordusunun olaya müdahale etmesi ile yerine oturdu.

Galatasaray tam zamanında kurtulmuş! ile ilgili etiketler Galatasaray Diagne Club Brugge
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.