Galatasaray evinde Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı

6 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Ankaragücü deplasmanında sona eren Galatasaray, 5 maçtır kaybetmeyen ve İstanbul'a iddialı gelen Sivasspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar 2 kez geriye düştüğü maçta Yiğidolar'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında 2 puan daha bıraktı.

Süper Lig'İn 29. haftasında Galatasaray ile Sivasspor 2-2 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar 2 kez geriye düştüğü maçta 1 puanı kurtardı ama şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan daha kaybetti.

Geçen hafta Ankaragücü deplasmanındaki yenilgiyle 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray, bu hafta da evinde puan kaybetti. Türk Telekom Stadı'nın kötü zemininde oynanan maçta kayıp golcü Radamel Falcao'nun 2 golü 1 puan getirdi. 

28 maçta 58 puan toplayan Fatih Terim'in takımı 60 puanlı lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı. 1 maç da fazlası bulunan Cim Bom, 30. haftada Kayserispor deplasmanında mücadele edecek.

Galatasaray evinde Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı 

Dk. 9 GOL! Martin Linnes'in büyük hatası gole mal oldu. Geri pasında araya giren Max Gradel, Sivasspor'u 0-1 öne geçirdi. Fildişi Sahilli kanat oyuncusunun Süper Lig'deki 9. golü...

Dk. 14 GOL! Radamel Falcao klasına yakışır bir golle Galatasaray'a beraberliği getirdi: 1-1. Kolombiyalı yıldız yay üzerinde ayakiçi plaseyle direk dibine gönderdi, nefis bir gol attı.

Dk. 38 GOL! Sivasspor atağında Gradel'in sert şutunu Muslera sektirdi, iki Galatasaraylı stoper arasında Tyler Boyd tamamladı, Kırmızı-Beyazlılar bir kez daha öne geçti: 1-2

Dk. 68 GOL! Radamel Falcao bu kez penaltıdan attı, skor 2-2'ye geldi.

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson Fernandes, Belhanda, Babel, Onyekuru, Falcao

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet, Robi, Camara, Uğur, Ziya, Hakan Arslan, Fajr, Boyd, Gradel Yatabare

Galatasaray evinde Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı - Resim : 2

Ligde geride kalan 29 haftada 28 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. 

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ancak son haftalarda aldığı puanlarla orta sıralara tırmanan Sivasspor ise 27 maçta 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 7 yenilgiyle 34 puan topladı. 

İki takım arasında ligin ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Galatasaray evinde Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı ile ilgili etiketler Galatasaray Sivasspor Fatih Terim Rıza Çalımbay radamel falcao Max Gradel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.