Galatasaray sezonu Selçuk İnan'la açıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açacak olan Galatasaray, 14 Haziran Pazartesi günü topbaşı yapacak. Sarı-Kırmızılı kulüpteki Fatih Terim belirsizliği nedeniyle takımın başında Selçuk İnan olacak.

19 Haziran'daki başkanlık seçimlerine kilitlenen Galatasaray, 2021-22 sezonu hazırlıklarına 14 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Sarı-Kırmızılar'da teknik direktör Fatih Terim'in Florya'dan ayrılmasıyla takımın başında antrenör olarak Selçuk İnan yer alacak.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımız, yeni sezon öncesi 14 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelecek. Antrenörümüz Selçuk İnan yönetiminde hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray Futbol Takımı'nda 14 ve 15 Haziran günü iki ayrı grup hâlinde sağlık kontrolleri yapılacak" denildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 ön eleme oynayacak olan Galatasaray bu nedenle 2021-22 sezonunu erken açıyor. Temmuz ayında ilk ön eleme maçına çıkacak olan Aslan, futbolcuların sağlık kontrollerinden geçmesiyle pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk idmanını gerçekleştirecek.

Fatih Terim'in 31 Mayıs'ta sözleşmesinin sona ermesi, Ümit Davala ile Levent Şahin'in ise ayrılık kararı almasının ardından sezon, antrenör Selçuk İnan ile açılacak. Terim'in devam edip etmeyeceği ise genel kuruldan çıkacak sonuca göre netleşecek. Selçuk İnan'ın yardımcısı da U19 alt yapı hocası Ceyhun Müderrisoğlu hazırlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada maç programıyla ilgili şu bilgi verildi:  "Galatasaray, yeni sezondaki ilk resmi müsabakasına ise 20 veya 21 Temmuz günü UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu’nda çıkacak. Hollanda’dan PSV Eindhoven, İskoçya’dan Celtic veya Çekya’dan Sparta Prag takımlarından biriyle eşleşecek olan Galatasaray’ın rakibi, 16 Haziran Çarşamba günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleştirecek kura çekiminin ardından belli olacak."

Galatasaray'ın ilk hazırlık maçı Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla, 27 Haziran tarihinde Florya'da oynanacak.

Galatasaray sezonu Selçuk İnan'la açıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.