Galatasaray'ın rakibi Schalke 04!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta maçında yarın Almanya'nın Schalke 04 ekibini konuk edecek.

Türk Telekom Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Maçı beinsports 1 naklen yayınlayacak.

Gruptaki ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenen sarı-kırmızılı takım, ikinci karşılaşmasında deplasmanda Porto'ya 1-0 mağlup olmuştu.

İlk müsabakasında sahasında Porto ile 1-1 berabere kalan Alman takımı Schalke 04, ikinci maçında ise Lokomotiv Moskova'yı dış sahada 1-0 yenmişti.

Grubun diğer maçında Lokomotiv Moskova ile Porto, aynı saatte Moskova'da karşı karşıya gelecek.

FERNANDO, FEGHOULİ, ONYEKURU VE EMRE AKBABA YOK

Galatasaray'da karşılaşma öncesinde birçok futbolcunun sakat olması teknik direktör Fatih Terim'i düşündürüyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Fernando, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru ile Emre Akbaba müsabakada forma giyemeyecek.

Bursaspor maçında yaşadığı sakatlık sonucunda kasık adale grubunda orta derecede zorlanma tespit edilen Serdar Aziz'in durumu ise antrenmandan sonra netlik kazanacak.

Galatasaray'ın karşılaşmaya Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Roque, Serdar Aziz (Ozan Kabak), Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok 11'i ile çıkması bekleniyor.

Galatasaray'ın rakibi Schalke 04! ile ilgili etiketler Galatasaray Schalke 04 muhtemel 11 hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.