Galatasaray Şampiyonluğun Sihirbaz'ını Çalıyor! Ghezzal'den Beşiktaş'a Darbe! İşte Geliş Tarihi

Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın Rachid Ghezzal transferinde bir adım önde olduğu ve anlaşmalarla birlikte son pürüzlerinde giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Şampiyonluğunu son hafta averajla Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’ın “Sihirbaz” lakaplı Ghezzal ile ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atmak üzere olduğu öğrenildi.

Ve Süper Lig’de Galatasaray ile Beşiktaş arasında devam eden Rachid Ghezzal transferinde sarı kırmızılı takım bir adım daha öne geçti. Geçen sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ghezzal’in sarı kırmızılılar ile anlaşmak üzere odluğu kaydedildi.

Beşiktaş ile yola devam etme kararı alan ancak siyah beyazlı yönetim ile maaşı konusunda anlaşamayan Ghezzal’in Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı ve İngiltere’ye geri dönmek istemediği belirtildi.

Galatasaray Şampiyonluğun Sihirbaz'ını Çalıyor! Ghezzal'den Beşiktaş'a Darbe! İşte Geliş Tarihi

Galatasaray’ın devreye girmesi ile kızışan transferde Leicester City ile bonservis konusunda anlaşıldığı ve Ghezzal ile görüşmelerde de büyük bir mesafe kat edildiği son gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Ghezzal Galatasaray'a Çok Yakın

Ghezzal’in kendi takımlarına gelmesi dört gözle bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar ise eski oyuncuları Bafetimbi Gomis’ten yardım istedi. Sosyal medya devi Twitter üzerinden Fransız gol makinesine mesaj yağdıran taraftarlar ona Galatasaray’dan bahsedilmesi ve kendilerine gelmesi yönünde ikna edici özelliğini kullanmasını istediler.

Galatasaray Şampiyonluğun Sihirbaz'ını Çalıyor! Ghezzal'den Beşiktaş'a Darbe! İşte Geliş Tarihi - Resim : 2

Rachid Ghezzal geçen sezon Süper Lig’de oynadığı 27 maçta 8 gol ve 16 asistle Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olurken kendisine siyah beyazlı taraftarlar “Sihirbaz” diyerek sevgi gösterisinde bulunmuşlardı.

Galatasaray Şampiyonluğun Sihirbaz'ını Çalıyor! Ghezzal'den Beşiktaş'a Darbe! İşte Geliş Tarihi ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Süper Lig Transfer rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.