Galatasaray, Real Betis'in sol beki Alex Moreno'yu listesine aldı

30 Haziran itibarıyla kadrosunda 12 oyuncusu boşa çıkacak olan Galatasaray'da sol bek kalmadı... Sarı-Kırmızılı yönetim Real Betis'in sol beki Alex Moreno için nabız yoklamaya başladı. Öngörüşmelerde anlaşma noktasına gelinirse son hamleyi yeni yönetim yapacak.

Bir yandan başkanlık seçimine hazırlanan Galatasaray, bir yandan da mevcut yönetimle transfer çalışmaları sürdürüyor. 18 Haziran'da kim başkan seçilirse seçilsin, takımdaki sol bek sorununu çözmesi gerekecek.

Almanya'nın RB Leipzig takımın de Ocak 2020'de 1.5 yıllığına kiralanan Marcelo Saracchi, Bundesliga ekibine geri dönüyor. Süper Lig'de şampiyonluk göremeyen Uruguaylı futbolcunun satın alma opsiyonu bulunmuyor. Kadrodaki diğer sol bekler Emre Taşdemir ile Ömer Bayram yolların ayrılacağı isimler... İki futbolcunun da sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek.

Galatasaray, Real Betis'in sol beki Alex Moreno'yu listesine aldı

İSPANYA SEFERİ...

Sol bek sorununu çözmeyi öncelikli amaç edinen Aslan, düğmeye bastı. 23 yaşındaki Marcelo Saracchi için Leipzig'le yapılan ön görüşmelerde sonuç çıkmayınca rota İspanya'ya çevrildi. Cim Bom, Real Betis'in tecrübeli oyuncusu Alex Moreno'yu listesine aldı.

Fanatik'in haberine göre, İspanyol futbolcu için araştırmalara başlayan G.Saray'da oyuncu izleme ekibi, 27 yaşındaki oyuncu adına olumlu rapor verdi. Sarı-Kırmızılı profesyonellerin önümüzdeki günlerde deneyimli futbolcunun transferini görüşmek adına İspanya'ya gidebileceği öğrenildi. Kariyerinde İspanya dışına çıkmayan Moreno'nun da artık farklı maceralara hazır olduğu ve bu nedenle gelecek olan teklifleri değerlendireceği de belirtildi.

Endülüs ekibinin 2019 yazında Rayo Vallecano'dan 7 milyon euro bonservisle transfer ettiği 27 yaşındaki İspanyol futbolcu, geçen sezon La Liga'da 23 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 1.79 boyundaki Moreno'nun kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray, Real Betis'in sol beki Alex Moreno'yu listesine aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Marcelo Saracchi Alex Moreno
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.