Galatasaray - Rayo Vallecano maçı sonrası Okan Buruk konuştu: Sakatlıklar beni korkutuyor...

Galatasaray hazırlık maçında karşı karşıya geldiği İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren Buruk, sakatlıklarla ilgili konuştu.

Galatasaray, hazırlık maçında İspanya'nın Rayo Vallecano takımını konuk etti. Sarı-kırmızılılar, Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, mücadele sonrası basın toplantısı düzenledi. 

Buruk, sakatlıkları bulunan Sergio Oliveira ve Mauro Icardi'nin dönüş sürelerini açıkladı. 

İŞTE O SÖZLER:

"Öncelikle bugün 3 Aralık, Dünya Engelliler Günü, bunu engelleri aşanların günü olarak kabul ediyoruz. Bugün bu tür bir maç oynamak bizim için sevindirici. Stat ve seyirci atmosferi olunca hazırlık maçlarını oynamak daha değerli oluyor."

"Hazırlık maçlarının oynamayan oyuncular için çok faydalı olacağını düşünüyordum. Bugün bunu gördük. Son maçtan 10 tane değişik oyuncu vardı. Önemli olan hazırlık maçı oynamaktı. Yoğun antrenmanlar yaptık. Bu maç kondisyonunu oyunculara vermek önemliydi."

"İki takım da iyi şeyler yaptı. Temiz bir maç oldu. Bizim için sevindirici. Patrick van Aanholt ve Okan haricinde 2000'den sonra doğanlarla bitirdik maçı. Galatasaray'ın geleceğini gördük sahada. Onları da sahada görmek beni ayrıca mutlu ediyor."

''Dünya Kupası arası yaşanacak bir şeydi. Bununla ilgili iyi ya da kötü oldu diyemeyiz. Tabii ki devam etmek isterdik ama böyle bir durum oldu. Sakatlıklar beni korkutuyordu. Oliveira ve Icardi'de bu başımıza geldi. Sergio Oliveira ve Mauro Icardi'nin sakatlıkları bizi üzdü. Dönüşleri 3-4 haftayı bulacak gibi görünüyor. Oyuncunun adale yapısına göre, iyileşme sürecine göre değişebilir. Daha az da çok da olabilir. Sürece bağlı."

"Dünya Kupası beklentinin altında başladı. Kötü başladı turnuva. Bu tabii ki bir süreç. İlk iki maçları beğenmedik. 3. maçlar heyecanlı maçlar oldu. Bundan sonra son 16, çeyrek finalde kalite artacaktır."

"Dünya Kupası'nda çok net bu takım turnuvayı kazanır diyebileceğimiz bir oyun görmedik. Ama bundan sonra daha farklı olacaktır."

 

Galatasaray - Rayo Vallecano maçı sonrası Okan Buruk konuştu: Sakatlıklar beni korkutuyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Rayo Vallecano Hazırlık maçı Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.