Galatasaray PSV maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşında PSV maçı ne zaman, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş karşılaşması Galatasaray PSV maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ilk maçında 5-1'lik mağlubiyet alan sarı kırmızılı takımın taraftarlar rövanş maçı için yine de umutlarını koruyor. Peki Galatasaray PSV maçı ne zaman, hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman, hangi kanalda?

İlk maçın 5-1'lik PSV galibiyetiyle sonuçlanması sonrası sarı kırmızılı takım adeta formalite maçına çıkacak. İlk maçta GS adına tek golü Emre Kılınç atmıştı.

 

GALATASARAY-PSV EİNDHOVEN MAÇI NE ZAMAN?

İstanbul'da oynanacak rövanş maçı 28 Temmuz 2021 saat 21:00'da başlayacak. D Smart'tan naklen yayınlanacak GS PSV maçını İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Karşılaşmada Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio yapacak.

Galatasaray PSV maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşında PSV maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray PSV'yi nasıl eler? Galatasaray nasıl tur atlar?

Bu sene değişen kuralla birlikte deplasman golü avantajı kaldırıldı. Galatasaray, rövanşı 4 farklı kazanırsa maç uzayacak. Fatih Terim ve öğrencilerine tur için en az 5 farklı galibiyete ihtiyaç var.

Galatasaray PSV maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşında PSV maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi galatasaray maçı ne zaman gs psv maçı ne zaman psv maçı ne zaman psv maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.