Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda temsilcilerimizden Galatasaray, Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ile karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlarda Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven ile karşılaşıyor. Zorlu maç öncesinde hazırlık kampına girecek olan sarı kırmızılılar eksik bölgelerine transfer takviyesi için acele etmeye bakıyor.

GALATASARAY PSV MAÇI NE ZAMAN?

20 Temmuz 2021 Salı akşamı saat 19.00’da başlayacak Philips Arena’da oynanacak PSV Galatasaray maçı Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PSV ile Galatasaray, tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Daha öncesinde iki takım arasında geride kalan 7 maçın 5’ini PSV, 2’sini ise Galatasaray kazanmıştı.

İki takım arasında son olarak 18 Temmuz 2018 tarihinde oynanan hazırlık maçını PSV, Galatasaray karşısında 3-1 kazanma başarısı göstermişti.

Galatasaray ile PSV, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında ise 27 Temmuz 2021 Salı akşamı saat 19.00’da karşı karşıya gelecekler. Ve o maçta yine Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Stat: Philips Arena
Tarih: 21 Temmuz 2021 Salı
Saat: 19.00
Yayın: Spor Smart

Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi PSV Eindhoven
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.