Galatasaray, PSG'de forma giyen Idrissa Gueye'yi transfer etmek için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Idrissa Gueye, uzun zamandır Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alıyor. PSG'nin yıldız futbolcusu transferiyle ilgili ilk mesajı sosyal medyadan Diagne'ye verdi. İşte Idrıssa Gueye transferinin detayları...

Idrissa Gueye, Galatasaray transfer çalışmalarının ilk hedeflerinden biri. Cimbom'un transfer listesinde üst sıralarda yer alan, PSG'nin kadrosunda düşünmediği Idrissa Gueye ile ilgili Fransız basınında haberler çıkmaya devam ediyor.

5 MİLYON EURO TRANSFER BEDELİ

Akşam'ın aktardığı haberde, 32 yaşındaki Senegalli oyuncu için sarı-kırmızılı takımın 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

SOSYAL MEDYADAN ALEV ATTI

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Diagne, sosyal medyadada sarı-kırmızılı takımla ismi anılan vatandaşı Gueye'nin fotoğrafını paylaşıp, iddiaları güçlendirdi. Sonrasında ise Gueye bu fotoya "alev" emojisiyle yanıt verdi.

Bu işe bitti gözüyle bakılıyor. PSG, başarılı oyuncuyu 2019 yılında Everton'dan transfer etti. Fransız ekibi, bu transfer için 30 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Gueye'nin Transfermarkt'a göre piyasa değerinin 12 milyon Euro olduğu tahmin ediliyor.

Galatasaray, PSG'de forma giyen Idrissa Gueye'yi transfer etmek için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Galatasaray, PSG'de forma giyen Idrissa Gueye'yi transfer etmek için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı ile ilgili etiketler Fransa Diagne PSG Idrissa Gueye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.