Galatasaray Porto maç özeti

Galatasaray Porto maç özeti izle... Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile karşı karşıya geldi. Futbolseverler Galatasaray maçının özetini izlemek istiyor ve golleri merak ediyor. Avrupa arenasında 'tamam ya da devam' maçına çıkan Galatasaray, sayısız pozisyona girdiği maçta Porto'ya 3-2 mağlup olsa da grubunu 3. bitirdi ve UEFA Avrupa Ligi biletini aldı. İşte maçın özeti...

Galatasaray Porto maç özeti izle... Şampiyonlar Ligi 6. haftasında Galatasaray evinde Porto ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin özetini izlemek isteyen Galatasaray taraftarları geniş özeti arıyor ve golleri merak ediyor. Galatasaray Porto maçının geniş özeti haberimizde... Avrupa arenasında 'tamam ya da devam' maçına çıkan Galatasaray, sayısız pozisyona girdiği maçta Porto'ya 3-2 mağlup olsa da grubunu 3. bitirdi ve UEFA Avrupa Ligi biletini aldı.

Galatasaray Porto maç özeti

GALATASARAY PORTO MAÇ ÖZETİ

90'
Maçın hakemi Aleksei Kulbakov , maçın sonuna 5 dakika ilave ediyor.
90'
Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği. Muğdat Çelik oyuna giriyor, Sofiane Feghouli oyundan çıkıyor.
89'
Sofiane Feghouli sağ taraftan köşe vuruşunu kullanıyor, ceza alanı içerisinde topa yükselen Maicon Roque vuruşunu yapıyor ancak top dışarı çıkıyor.
89'
Sofiane Feghouli sağ taraftan köşe vuruşunu kullanıyor, ceza alanı içerisinde topa yükselen Maicon Roque vuruşunu yapıyor ancak top dışarı çıkıyor.
88'
Çıkan tartışma sonucu maçın hakemi Aleksei Kulbakov, Moussa Marega'yı sarı kart ile cezalandırdı.
88'
Çıkan tartışma sonucu maçın hakemi Aleksei Kulbakov, Fernando Reges'i sarı kart ile cezalandırdı.
85'
Sofiane Feghouli sağ kanattan ortalıyor, ceza alanı içerisinde Henry Onyekuru kafayla vuruşunu yapıyor ancak top üstten aut'a çıkıyor.
83'
Mariano Filho'nun pasında, sol kanattan hareketlenen Garry Rodrigues ofsayta yakalanıyor. 

82'
Porto son değişikliğini yapıyor. Chidozie Awaziem oyuna giriyor, Sergio Oliveira oyundan çıkıyor.

72'
Sofiane Feghouli ceza sahası dışından şutunu çekiyor, Sergio Oliveira'ya çarpan top korner'e gidiyor.

66'
Maxi Pereira ceza alanı içerisinde Garry Rodrigues'i düşürüyor ve maçın hakemi Aleksei Kulbakov penaltı noktasını gösteriyor. Feghouli penaltı atışından yararlanamıyor.

65'
GOOOLLL! Garry Rodrigues sağ kanattan altıpas üzerine yerden çıkarıyor, Eren Derdiyok topa dokunuyor ve fark 1'e iniyor.

57'
GOL! Porto durumu 3-1'e getiriyor. Hernani Fortes sağ kanattan ceza sahası son çizgisine iniyor ve altıpas üzerinde Sergio Oliveira'ya çıkarıyor. Bu oyuncunun vuruşu'nda top ağlarla buluşuyor.

51'
Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sofiane Feghouli topu soluna çekip vuruşunu yapıyor ancak top üstten aut'a çıkıyor.

46'
Hakem Aleksei Kulbakov düdüğüyle maçın ikinci yarısı başlıyor. İkinci yarıda Onyekuru oyuna girerken Donk kenara geldi.

45+3'
İlk yarı sona erdi.

45'
GOOL! Temsilcimiz penaltıdan Feghouli'nin attığı golle farkı 1'e indirdi.

42'
GOL! Porto Marega'nın penaltı golüyle farkı 2'ye çıkardı.

37'
Portolu futbolcunun sakatlığı nedeniyle oyun durdu.

29'
Sofiane Feghouli sağ kanattan ortalıyor, Porto savunması karşılıyor.

21'
Sol köşeden kazanılan köşe vuruşunu Alex Telles kullanıyor ancak kimse dokunamıyor.

17'
GOL! Porto 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Alex Telles ceza sahası içerisine ortalıyor, altıpas üzerinde topa iyi yükselen Felipe Augusto kafayla vuruyor ve topu ağlara gönderiyor.

13'
Temsilcimiz çok tehlikeli geldi. Garry Rodrigues sol çaprazdan içeriye girip şutunu çekiyor. Ancak Iker Casillas topu güçlükle çeliyor.

10'
Sofiane Feghouli'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşu, Porto savunması karşılıyor. Ceza sahası dışından Badou Ndiaye'nin şutu, ofsaytta bulunan Maicon Roque'ye çarpıyor.

5'
Mariano Filho sağ kanattan ceza sahasına ortalıyor ancak Porto savunması uzaklaştırıyor.

1'
Maç başladı. Temsilcimize başarılar dileriz.

-
Porto, 12 haftası geride kalan Portekiz Primeira Liga'da topladığı 30 puanla lider konumunda bulunuyor.
-
Galatasaray, 15 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de topladığı 25 puanla 7. sırada bulunuyor.
-
Sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında ilk kez eşleştiği Porto ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kaybetti.
-
Galatasaray, Avrupa kupalarında daha önce Portekiz takımlarıyla 6 kez karşı karşıya geldi. Portekiz takımlarıyla oynadığı karşılaşmaların 3'ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, 3'ünden mağlubiyetle ayrıldı.Galatasaray, bu maçlarda attığı 7 gole karşılık kalesinde 7 gole engel olamadı.
-
Temsilcimiz bu karşılaşma ile Avrupa kupalarında 277. maçına çıkacak.Sarı-kırmızılı ekip daha önce oynadığı 276 maçın 99'unu kazanırken, 105'ini kaybetti, 72 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaray 373 gol atarken kalesinde 409 gol gördü.
-
Saat 20:55'de Türk Telekom Stadyumu'nda oynananacak karşılaşmayı Belarus Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Kulbakov yönetecek.
-
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, D Grubu son maçında Porto ile karşı karşıya geliyor.

Galatasaray Porto maç özeti ile ilgili etiketler Galatasaray Maç özeti geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.