G.Saray o açıklamadan dolayı yine PFDK'lık

Galatasaray Kulübü ve başkan Mustafa Cengiz, dün kulübün resmi internet sitesinden yapılan “Herkes için adalet istiyoruz” başlıklı açıklama nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim’e verilen 5 maçlık men cezası sonrası dün internet sitesinden yaptığı açıklama nedeniyle ‘sportmenliğe aykırı açıklamalar’ gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi. Sarı-Kırmızılılar'da başkan Mustafa Cengiz'in hak mahrumiyeti cezası alması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü’nün dün yayınladığı mesajda, "Türk futbolunun üzerinde çirkin oyunların oynandığı şu günlerde, emsallerine göre verilen beş maçlık ağır cezanın Galatasaray'ı şampiyonluk yürüyüşünden uzaklaştırmak amaçlı yapılan maksatlı ve beyhude bir çalışma olduğu aşikârdır. Adalet ve hukuk ekseninde mücadelesini sonuna kadar sürdürecek olan camiamız kirli düzeni bozacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

G.Saray o açıklamadan dolayı yine PFDK'lık ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz PFDK
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.