Osman Şenher: Fatih Terim'in başkan adayı olması için aklını kaçırmış olması lazım

Mayıs ayında başkanlık seçimine gidecek olan Galatasaray'da Fatih Terim'in ismi artık yüksek sesle zikredilmeye başlandı. Milliyet yazarı Osman Şenher, Terim'in başkan olma ihtimaliyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Milliyet Gazetesi spor yazarı Osman Şenher, son dönemlerde yüksek sesle konuşulmaya başlayan Galatasaray'daki başkanlık seçimiyle ilgili dikkat çekici bir yazıya imza attı.

Sarı-Kırmızılı kulüpteki kulisleri iyi bilen Şenher, "Kafalar değişmezse ‘güçlü başkan’ zor!" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray’da artık herkesin şapkasını önüne koyması lazım. Büyük kulüpler başkanlık sistemi ile idare ediliyor. Başkan ne derse o oluyor. Madem kongre üyeleri başkanını seçiyor buna da herkesin görev süresi bitene kadar saygı göstermesi gerekir. Ya da Galatasaray camiası biraraya gelecek, bir başkan profili bulacaklar ve sonuna kadar onu destekleyecekler.

Faruk Süren’in nasıl gönderildiğini hatırlıyorsunuz. Yerine gelen, Allah rahmet eylesin Özhan Canaydın o kadar büyük sorunlarla uğraşmasına rağmen adamı canından bezdirdiler, hastalık sahibi yaptılar ve sonunda da rahmetli oldu. Daha sonra Adnan Polat geldi... Onun gönderiliş tarzını da gözünüzün önüne getirin. Ardından Ünal Aysal koltuğa oturdu. Sportif başarıyı yakalamasına rağmen, görev süresi dolmadan kulüpten kaçırdılar.

HER GELEN YIPRATILDI

Altı aylık başkan Duygun Yarsuvat’ı saymıyorum. Daha sonra Dursun Özbek başkan oldu... Gerçekten güzel şeyler de yaptı. Ama etrafını ve köşe başlarını bir takım insanlar sardı. Sonuçta onun da sonu eski başkanlar gibiydi. Ve son olarak Mustafa Cengiz...

Yaşananları hepimiz biliyoruz, görmeye de devam ediyoruz. Başardıkları şeyler var, başaramadıkları da...

Ama bu saydığım bütün başkanlar öyle yıpratıldı ki akıl alır gibi değil. Mayısta seçim olacak. Bir takım insanlar Fatih Terim’in göreve gelmesini istiyorlar. Terim, 40 senedir bu kulübün içinde. Çok büyük başarılara imza atmış, tarihe geçmiş bir teknik direktör. Ama bu yaşananları gördükten sonra başkanlığı kabul etmesi mümkün mü? İnsanın aklını kaçırması lazım!

Osman Şenher: Fatih Terim'in başkan adayı olması için aklını kaçırmış olması lazım ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Milliyet Osman Şenher
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.