İstenmeyen adam Henry Onyekuru

Devre arasında Monaco'dan bin bir zahmetle ve 4.3 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanan Henry Onyekuru'yla yollar ayırılıyor... Sarı-Kırmızılılar'ın Nijeryalı yıldıza bu yatırımı yapmama kararı aldığı iddia edildi.

Galatasaray, Henry Onyekuru'nun bonservisini almama kararı verdi. Devre arasında satın alma opsiyonuyla kiralanan ve 3. kez Sarı-Kırmızılı formayı giyen Nijeryalı kanat forvetinin gözden düştüğü ve Halil Dervişoğlu ile Gedson Fernandes'e yoğunlaşıldığı iddia edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Fatih Terim'in prensi olarak bilinen Henry Onyekuru ile yollar ayrılacak. Monaco'dan kiralanan ve 4.3 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Onyekuru için opsiyon devreye sokulmayacak. Nijeryalı oyuncunun 4.3 milyon Euro'luk satın alma bedeli Halil ve Gedson'a ayrıldı. Yönetimin, performansı yeterli görülmeyen Onyekuru ile devam etmeyi düşünmediği öğrenildi.

21 yaşındaki Halil'in bonservisini almayı isteyen G.Saray, 5 milyon Euro talep eden Brentford'u indirime zorlayacak. 500 bin Euro'ya gelen Gedson ise bu kez daha yüksek kiralama bedeliyle bir yıl daha kadroda tutulmaya çalışılacak.

Editörün Notu: Mehmet Özcan yazdıysa doğrudur ama başkanlık seçimleri yaklaşan G.Saray kulübünde göreve gelecek yeni yönetimin Fatih Terim'le de devam edip etmeyeceği belli değil. 

Devre arasında gelir gelmez çıktığı ilk maçta Gaziantep FK'ya 2 gol atan Henry Onyekuru, geçen sezon 20 yıl sonra elde edilen Fenerbahçe deplasman zaferinin de mimarıydı. Ancak, 23 yaşındaki futbolcunun 3. Galatasaray dönemi istediği gibi gitmedi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada "4.3 milyon euroluk satın alma opsiyonu kullanılmalı mı" tartışması yapıyor.

İstenmeyen adam Henry Onyekuru ile ilgili etiketler Henry Onyekuru Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.