Galatasaray, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'i takımda tuttu

Transferde Göztepe'nin milli stoperi Alpaslan Öztürk ile Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu Aytaç Kara'ya imza attıran Galatasaray, Ömer Bayram ile Emre Taşdemir'i de takımda tuttu. Sarı-Kırmızılılar, Ömer Bayram'la 2024, Emre Taşdemir'le 2023 yılına kadar sözleşme imzaladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 ön eleme oynayacak olan Galatasaray, sezonu pazartesi günü açmıştı. Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sona eren ve takımda kalıp kalmayacakları merak edilen Ömer Bayram'la Emre Taşdemir'e imza attırdı.

2018-19 sezonunun devre arasında Bursaspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan 25 yaşındaki sol bek Emre Taşdemir, 2023 yılına kadar Sarı-Kırmızılı takımda... Geçen sezon Süper Lig'de 9 maça çıkıp 1 asist yapan Emre, Fatih Terim tarafından milli takıma da alınmıştı.

Yine Fatih Terim'in çok güvendiği isimlerden biri olan ve giderken "sözleşmesi uzatılsın" raporu verdiği Ömer Bayram da takımda kaldı. 29 yaşındaki sol kanat ve orta saha oyuncusu 2024 yılına kadar imza attı. 

Çocukluktan Galatasaraylı olan Hollanda doğumlu futbolcu 2018 yazında Akhisarspor'dan 400 bin euro bonservisle alınmıştı. Terim'in takımdaki jokerlerinden olan Ömer, geçen sezon 32 Süper Lig maçına çıkıp 2 asist yapmıştı.

İki futbolcu için Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenlendi. Kulübün YouTube kanalından canlı yayınlanan imza törenine mevcut başkan Mustafa Cengiz ile Yiğit Şardan'ın listesinden seçime girecek olan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak katıldı.

Sarı-Kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda bugün Hollanda'nın köklü kulüplerinden PSV ile eşleşmişti.

Galatasaray, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'i takımda tuttu ile ilgili etiketler Galatasaray Ömer Bayram Emre Taşdemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.