Galatasaray Oghenekaro Etebo ile anlaştı

Galatasaray ile anlaşma sağlayan Stoke City forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo İstanbul’a geliyor.

Galatasaray'dan orta sahaya takviye geldi. Sarı-kırmızılı ekip ile anlaşma sağlayan Stoke City forması giyen 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo İstanbul’a geliyor.

ETEBO KİMDİR?

9 Kasım 1995'te Nijerya'da dünyaya gelen Etebo, futbola ülkesinin takımlarından WarriWolves kulübünde başladı. 2016 yılında Portekiz'in Feirense takımına transfer olan Nijeryalı yıldız, buradan Las Palmas'a kiralandıktan sonra 2018'de 7.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Stoke City'nin yolunu tuttu. Stoke City'de 1.5 sezon futbol oynadıktan sonra 2020'nin ocak ayında La Liga ekibi Getafe'ye kiralanan Etebo, 6 aylık İspanya macerasının ardından Stoke City'ye geri döndü.

129 MAÇTA 19 GOLE KATKI

Orta sahanın merkezinde görev yapan Etebo kariyerinde toplam 129 maça çıktı. Nijeryalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 12 gol atıp, 7 de asist yaparak toplam 19 gole katkıda bulundu.

.

Galatasaray Oghenekaro Etebo ile anlaştı ile ilgili etiketler Galatasaray futbol Transfer oghenekaro etebo Stoke Ctiy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.