Galatasaray Nef Amerikalı oyun kurucu Isaiah Canaan'i tansfer etti!

Galatasaray Nef, 6 farklı NBA takımında oynayan Isaiah Canaan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Amerikalı oyun kurucunun transferi, "Galatasaray'a hoş geldin Isaiah Canaan" paylaşımıyla duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Nef, Amerikalı oyun kurucu Isaiah Canaan ile anlaşmaya vardı. Kariyeri boyunca 6 farklı NBA takımında forma giyen ve son olarak Rusya'nın Unics Kazan takımında yer alan Isaiah Canaan kendisini sarı- kırmızı renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Canaan'ı 2021-2022 sezonu sonuna kadar kulübümüze bağlayan transfer, son yapılan olağan genel kurulumuzdan bütçe onayı çıkmaması nedeniyle sponsor desteği ile gerçekleşmiştir." denildi.

Canaan profesyonel kariyeri boyunca, Murray State University, Houston Rockets, Rio Grande Valley, Philadelphia 76ers, Chicago Bulls, Phoenix Suns, Minnesota Timberwolves, Milwaukee Bucks, Shandong Golden Stars, Stockton Kings ve Unics Kazan takımlarında forma giydi.

 

 

ISAIAH CANAAN'IN BAŞARILARI

2014 D-League All Star Maçı
2014 D-League Yarı Finali
2019 NBA Merkez Grubu Şampiyonluğu
2019 NBA Doğu Konferansı Şampiyonluğu
2019 NBA Yarı Finalisti
2020 NBA G-League Pacific Grubu Şampiyonluğu
2021 EuroCup Finalisti

Galatasaray Nef Amerikalı oyun kurucu Isaiah Canaan'i tansfer etti! ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol NBA
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.