Galatasaray, Nagatomo için harekete geçti!

Galatasaray, Inter'den kiraladığı Japon sol bek Nagatomo'nun bonservisini almak için harekete geçti.

Kadıköy'de 0-0 biten Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın iki kahramanı vardı, biri Muslera diğeri de Nagatomo... Geldiği günden bu yanaki en iyi performanslarından birini ortaya koyan Japon futbolcu, herkesten tam not aldı. Teknik direktör Fatih Terim de 90 dakika sonunda onun için ayrı parantez açtı. İmparator, "Nagatomo bizim 'iyi ki aldık' diyebileceğimiz bir futbolcumuz. Sadece futboluyla değil, karakteriyle de uyum sağlayan biri. Takımımızda gelecek sezon da devam etmesini isterim" derken, bu sözler sonrası yönetim hemen çalışmalara başladı.

INTER'LE 1 YIL SÖZLEŞMESİ KALDI

Galatasaray'da mutlu olan ve İstanbul'u çok seven Japon sol bekin, devre arasında kiralık geldiği Cim Bom'da kalmaya sıcak baktığı öğrenilirken, kulübü İnter'le kısa zamanda temas kurulacak. Yönetim, sezon bitmeden İtalyan kulübüyle anlaşma sağlamayı hedefliyor. İnter ile 1 yıl daha sözleşmesi kalan Nagatomo'nun bonservisini uygun bir bedelle almayı planlayan Galatasaray, ilk transferi 31 yaşındaki futbolcu ile yapmak istiyor.

Galatasaray, Nagatomo için harekete geçti! ile ilgili etiketler Nagatomo Inter Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.