Galatasaray mücadelesi öncesi Trabzonspor'da sakatlık şoku!

Trabzonspor'da arka adelesinde sorun tespit edilen Burak Yılmaz, Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor'a Burak Yılmaz şoku. Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın çekilen MR'ı sonucu sakatlığıyla ilgili son durum ortaya çıktı.

"ARKA ADELE TOLERE EDİLEMEZ"

"Kasıklarımda bir sakatlığım var, onu tolere ederek oynamaya çalışıyorum. Arka adelemde sıkıntı oldu ve o bölgenin toleresi yoktur. Belki bu iş benim için hayırlı olur. Şu anda arka adalemde sıkıntım var ve ne olduğunu biliyorum. En hafif sorunun tedavisi bile 2-3 hafta. Yapacak bir şey yok. En kısa zamanda dönmek istiyorum."

GALATASARAY'A KARŞI OYNAYAMAYACAK!

Burak Yılmaz'ın MR sonuçlarında arka adelesindeki sakatlık nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyeceği netleşti. Yıldız golcü, sarı kırmızılı takıma karşı oynanacak maçta görev alamayacak.

Galatasaray mücadelesi öncesi Trabzonspor'da sakatlık şoku! ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Burak Yılmaz sakat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.