Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçti

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in "Bu işi sezon sonuna bırakmadan bitirelim. Mohamed'i kadroda istiyorum" sözleri sonrasında yönetim transfer sürecini hızlandırdı. Mısırlı golcünün tapusu sezon bitmeden alınacak. Marcao ise devre arası Palmeiras yolcusu...

Mostafa Mohamed, Çaykur Rizespor deplasmanında attığı 2 golün ardından Mısır Milli Takımı formasıyla da gollerine devam ediyor. Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Libya'ya 3 günde 2 maç yapan Mısır, 2 maçtan da galip ayrıldı. 23 yaşındaki santrfor, 3-0'lık 2. maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in transferi konusunda hareketlilik yaşanıyor. Sezon sonuna kadar 4 milyon dolara bonservisini alma hakkına sahip olan sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in de isteği ile işi erken bitirmek istiyor. Sezona tutuk başlayan ve gece hayatı gündeme gelen futbolcu, Süper Lig'de 7 maçta 2 gol attı. Mohamed'in golleri 8. hafta Rize deplasmanında geldi.

SATILACAKTI ELDE KALDI

Forvet rotasyonunda yerini Diagne ve Halil Dervişoğlu'na kaptıran Mostafa Mohamed, 2021-22 sezonuna kötü başlamıştı. Genç oyuncunun yazın satılması da gündeme gelmişti. Fransız kulübü Bourdeaux'a transfer olmaya çok yaklaşan Mohamed, eski kulübü Zamalek'in sorun çıkarmasının ardından Galatasaray'da kaldı.

Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçti

MARCAO'NUN GÖNLÜ PALMEİRAS'TA

Sezonun ilk maçında yaptığı skandalla gündeme gelen ancak takımda kalan Brezilyalı stoper Marcao, devre arasında takımdan ayrılabilir. Fanatik'in haberine göre; Sambacı'yı Ocak ayında mutlaka renklerine bağlamak isteyen Palmeiras Kulübü, Marcao'nun temsilcileriyle bir araya geldi. Buluşma, Brezilya'nın Madalena bölgesindeki Rua Mourato Coelho isimli mekanda gerçekleşti. Tarafların burada yıllık ücret ve detaylar konusunda prensip anlaşmasına vararak el sıkıştığı öğrenildi.

Marcao'yu ikna eden Palmeiras cephesibonservis için Galatasaray'a teklifte bulunacak. Son buluşmada 10 milyon Euro‘luk teklif üzerinde mutabakat sağlandığı öğrenildi.

Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçti ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mısır Marcao Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.